autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Copanele rapide

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Ingrediente
4 copanele, 4 feliute de cascaval, 50 g unt, 2 catei de usturoi, sare, piper, ulei de masline, unt, oregano, cimbru, chilli

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Fac un sos din: ulei, usturoi, condimente. Trec pulpele prin acest sos. Incing dubletta cu unt, asez pulpele, presar chilli peste ele, adaug sosul ramas si o cescuta de vin alb. Acopar, las 5 minute, intorc copanelele, mai las 5 minute. Asez cate o feliuta de cascaval pe fiecare copanel. Servim cu muraturi sau salata. Noi am servit cu gogosar murat si salata de ardei copti. Repede si bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele rapide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pasare in sos de bere

Pulpe de pasare in sos de bere

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un vas se amesteca uleiul cu boiaua dulce si cea iute

11 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ramona , 02 februarie 2010

    am fkt si io reteta asta este f buna si f rapida...numai k io am fiert f putin inainte copanelele....

  • Fara foto

    elena , 11 ianuarie 2010

    nu am facut inca dar presupun ca e buna si unde imi dati raspunsul la intrebare

  • Fara foto

    maria mihalache , 22 noiembrie 2009

    Tare bune trebuie sa fie...............

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Rapide dar super delicioase.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Face minuni dubletta ta. Foarte buna!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Ce bune trebuie sa fie!

    • Fara foto

      Adrian , 15 octombrie 2009

      Foarte rapida .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 4 copanele
  • 4 feliute de cascaval
  • 50 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • unt
  • oregano
  • cimbru
  • chilli

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

68 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

ramona

am fkt si io reteta asta este f buna si f rapida...numai k io am fiert f putin inainte copanelele....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chilli con carne