autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Copanele umplute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
1 kg copanele dezosate, 200 g cabanos, 100 g cascaval, 100 g bacon feliat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Desfaci copanelul dezosat, asezi o felie foarte subtire de bacon,peste care asezi un baton de cascaval si unul de cabanos.Prinzi cu scobitoare si asezi pe gril sau in tava unsa cu ulei,dai la cuptor pana se rumenesc.Servesti calde cu salata proaspata si garnitura de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de pui in stil libanez cu crostini

Ficat de pui in stil libanez cu crostini

Se pun condimentele toate intr-un bol si se amesteca. Ficatul de pui se spala si se usuca cu servetele

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 08 august 2009

    Ft bune, interesanta reteta!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Super reteta,felicitari.

  • Fara foto

    Cely , 21 iulie 2009

    Sa ai pofta! Spor la treaba!Sunt foarte gustoase dar si aratoase

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg copanele dezosate
  • 200 g cabanos
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon feliat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

vera (Chef de cuisine)

Ft bune, interesanta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de vita cu ardei si ciupercute