autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Copanele umplute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
1 kg copanele dezosate, 200 g cabanos, 100 g cascaval, 100 g bacon feliat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Desfaci copanelul dezosat, asezi o felie foarte subtire de bacon,peste care asezi un baton de cascaval si unul de cabanos.Prinzi cu scobitoare si asezi pe gril sau in tava unsa cu ulei,dai la cuptor pana se rumenesc.Servesti calde cu salata proaspata si garnitura de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu jambon afumat

Sarmale cu jambon afumat

Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata.

12 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Mod de preparare piure de cartofi dulci: Curata cartofii si taie-i bucati mari,egale.Pune-i intr-o

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 08 august 2009

    Ft bune, interesanta reteta!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Super reteta,felicitari.

  • Fara foto

    Cely , 21 iulie 2009

    Sa ai pofta! Spor la treaba!Sunt foarte gustoase dar si aratoase

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg copanele dezosate
  • 200 g cabanos
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon feliat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

vera (Chef de cuisine)

Ft bune, interesanta reteta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carnati