Copanele umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg copanele dezosate
  • o ceapa
  • 100 g ciuperci
  • 100 g costita
  • 100 g carne de vita
  • sare, piper, nucsoara, ienibahar

Mod de preparare

Calesti ceapa, adaugi ciupercile, carnea de viata si costita date pe masina,in care ai adaugat ouale. Condimentezi dupa gust. Umplii copanelele cu tocatura.Prinzi cu scobitoare,le asezi in vas de yena uns cu ulei, adaugi putina apa si un strop de vin si dai la cuptor.Lasi sa se rumeneasca.Poti sa le pregatesti pe grill. Servesti cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor