Calesti ceapa, adaugi ciupercile, carnea de viata si costita date pe masina,in care ai adaugat ouale. Condimentezi dupa gust. Umplii copanelele cu tocatura.Prinzi cu scobitoare,le asezi in vas de yena uns cu ulei, adaugi putina apa si un strop de vin si dai la cuptor.Lasi sa se rumeneasca.Poti sa le pregatesti pe grill. Servesti cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii