Se dau bucatile de pui prin faina si se prajesc intr-o cratita de fonta, in uleiul bine incins. Se lasa sa se rumeneasca, se scot si se scurg. Intr-o alta cratita se-nfierbanta celalalt ulei si se rumenesc in el costita, ceapa si usturoiul, amestecand intr-una. Se adauga bucatile de pui, vinul, zeama concentrata de carne si miezul de rosii. Se lasa sa dea in clocot, se face focul mai mic si se fierb incet, cu capac, circa 30 de minute. Se incorporeaza si ciupercile, se amesteca bine, si se mai lasa sa fiarba incet 10 minute, fara capac, pana ce se-nmoaie carnea si se ingroasa usor sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii