Se spala puiul si se taie pe spate, apoi se desface cu pieptul si pulpele in mijloc. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga uleiul, 300 ml apa, dovleceii feliati, dovleacul curatat de coaja si seminte taiat cubulete, morcovul curatat si feliat si merele taiate bucati. Adaugati peperoni taiati feliute subtiri, ketchup, acoperiti pieptul si pulpele cu cate o felie de slanina si dati tava la cuptor, la foc mediu, 30 de minute.
Scoateti tava din cuptor, adaugati usturoiul curatat si feliat, vinul, apoi acoperiti carnea cu felii de rosii. Daca trebuie mai condimentati si adaugati cateva frunze de patrunjel. Dati tava la cuptor pentru inca 20 de minute la foc mic, avand grija sa stropiti din cand in cand puiul cu zeama din tava pana se rumeneste frumos.
Aranjati pe farfurii bucati de carne cu legume, felii de mar, slaninuta rumenita si sos din tava, garnisiti cu feliile de rosii si frunze de patrunjel.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii