autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CORABIOARE DE DOVLECEI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
2 dovlecei potriviti, 1 litru supa de legume, 100g sunca de Praga(sau bacon), 2 fire ceapa verde, 100g branza de capra, 1 rosie, 2 linguri lapte, 1/2 lingura patrunjel tocat, 1/2 lingura marar tocat, 1/2 lingura cimbru tocat, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se taie doveleceii in 2 pe lungime si se scoate miezul cu o lingura(cu atentie sa nu se rupa).Se fierb in supa timp de 5 minute.Se lasa la scurs si racit,timp de 15 min.
Se toaca ceapa marunt,sunca se toaca cubulete,rosia decojita se toaca si ea tot cubulete.Totul se amesteca cu branza data pe razatoare,laptele si verdeturile.Se condimenteaza cu sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu dovelceii,care se aseaza intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul incins la 200gC pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORABIOARE DE DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Corabioare de dovlecei umplute cu branza

Corabioare de dovlecei umplute cu branza

Am taiat dovleceii in doua pe lung si la baza am tait o portiune ca sa se poata aseza fara sa se

50 voturi    23 comentarii
1h
Aperitive
Sbiha-vinata in sos de rosii

Sbiha-vinata in sos de rosii

Intr-o tigaie adinca ptr prajit se pune ulei sa acopere fundul tigaii bine si se pune pe foc sa se

14 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Merita incercata !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    O idee minunata! Arata foarte bine si sunt convinsa ca sunt si foarte buni!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Foarte uni, dovlecei! Dwlicioşi!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      maria mihalache , 06 decembrie 2009

      O bunatate................

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      E o idee buna ca sa mai schimbam meniul Multumesc

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Deliciosi...si mie imi place dovleceii in orice forma ar fi pregatiti!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Super-gustos trebuie sa fie,ahhhhh ce imi plac dovlecei in orice forma ar fi facuti sunt buni.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      F.buna.Si eu pregatesc cam in acelasi fel.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Reteta aceasta am preparat-o si eu, putin schimbata; am luat-o de pe blogul Nico-la mia agenda. Foarte buni.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 litru supa de legume
  • 100g sunca de Praga(sau bacon)
  • 2 fire ceapa verde
  • 100g branza de capra
  • 1 rosie
  • 2 linguri lapte
  • 1/2 lingura patrunjel tocat
  • 1/2 lingura marar tocat
  • 1/2 lingura cimbru tocat
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu smochine si mascarpone