autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Corabioare de licioase de cartofi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
8 cartofi mari, 1 dovlecel, 1 vanata, 1 conserva rosii, 1 catel de usturoi, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper, 100g margarina, 16 masline negre fara samburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dupa decojire, cartofii se spala sub jet de apa fierbinte, apoi se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa si se taie in doua, golindu-i de miez cu o lingurita, cu grija sa nu se sfarame. Rosiile din conserva se scurg, se toaca si se amesteca cu restul legumelor. Usturoiul se zdrobeste si se adauga la compozitie. Se presara cu verdeata tocata, apoi se pune sare si piper. Se asaza cartofii cu scobitura in sus intr-un vas de sufleu si se umplu cu amestecul de legume. Se presara maslinele si se dau la cuptor ptr.20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de licioase de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida pane (arabeasca)

Conopida pane (arabeasca)

Conopida se taie in buchetele cam de marimea unui ou mare sau ceva mai mare (rezulta cam 16 bucati) Buchetelele

16 voturi    12 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Curatam spanacul si il oparim pana se inmoaie. Il tocam fie cu cutitul, fie cu robotul de bucatarie

9 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conserva rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 100g margarina
  • 16 masline negre fara samburi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete cu fructe de mare a la Cristi Roman