autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Corabioare de licioase de cartofi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
8 cartofi mari, 1 dovlecel, 1 vanata, 1 conserva rosii, 1 catel de usturoi, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper, 100g margarina, 16 masline negre fara samburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dupa decojire, cartofii se spala sub jet de apa fierbinte, apoi se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa si se taie in doua, golindu-i de miez cu o lingurita, cu grija sa nu se sfarame. Rosiile din conserva se scurg, se toaca si se amesteca cu restul legumelor. Usturoiul se zdrobeste si se adauga la compozitie. Se presara cu verdeata tocata, apoi se pune sare si piper. Se asaza cartofii cu scobitura in sus intr-un vas de sufleu si se umplu cu amestecul de legume. Se presara maslinele si se dau la cuptor ptr.20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de licioase de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci pleurotus

Tocanita de ciuperci pleurotus

Se spala bine ciupercile si se lasa sa stea putin in apa rece. Intr-o cratita caliti in ulei ceapa

32 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Curatam cartofii de coaja si-i punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o tigaie, punem carnea tocata

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conserva rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 100g margarina
  • 16 masline negre fara samburi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker