autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Corabioare de licioase de cartofi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
8 cartofi mari, 1 dovlecel, 1 vanata, 1 conserva rosii, 1 catel de usturoi, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper, 100g margarina, 16 masline negre fara samburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dupa decojire, cartofii se spala sub jet de apa fierbinte, apoi se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa si se taie in doua, golindu-i de miez cu o lingurita, cu grija sa nu se sfarame. Rosiile din conserva se scurg, se toaca si se amesteca cu restul legumelor. Usturoiul se zdrobeste si se adauga la compozitie. Se presara cu verdeata tocata, apoi se pune sare si piper. Se asaza cartofii cu scobitura in sus intr-un vas de sufleu si se umplu cu amestecul de legume. Se presara maslinele si se dau la cuptor ptr.20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de licioase de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu rosii si mozzarella

Dovlecei cu rosii si mozzarella

Taiem legumele si branza felii rotunde de grosimi identice. Le asezam intr-un vas termorezistent

45 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare cu mazare

Mancare cu mazare

Dupa ce se curata si se spala toate ingrdientele,se pun la fiert cu putina apa si uleiul de palmier.Ceapa

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conserva rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 100g margarina
  • 16 masline negre fara samburi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancare de linte cu legume