autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Corabioare de licioase de cartofi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
8 cartofi mari, 1 dovlecel, 1 vanata, 1 conserva rosii, 1 catel de usturoi, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper, 100g margarina, 16 masline negre fara samburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dupa decojire, cartofii se spala sub jet de apa fierbinte, apoi se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa si se taie in doua, golindu-i de miez cu o lingurita, cu grija sa nu se sfarame. Rosiile din conserva se scurg, se toaca si se amesteca cu restul legumelor. Usturoiul se zdrobeste si se adauga la compozitie. Se presara cu verdeata tocata, apoi se pune sare si piper. Se asaza cartofii cu scobitura in sus intr-un vas de sufleu si se umplu cu amestecul de legume. Se presara maslinele si se dau la cuptor ptr.20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de licioase de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac scazut

Spanac scazut

Spanacul se spala bine in cateva ape, apoi se pune la fiert in apa clocotita cu sare, timp de 8-10

28 voturi    20 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu

7 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conserva rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 100g margarina
  • 16 masline negre fara samburi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV