autor:

zana b.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Corabioare de licioase de cartofi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
8 cartofi mari, 1 dovlecel, 1 vanata, 1 conserva rosii, 1 catel de usturoi, 1 lingura verdeata tocata, sare, piper, 100g margarina, 16 masline negre fara samburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dupa decojire, cartofii se spala sub jet de apa fierbinte, apoi se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa si se taie in doua, golindu-i de miez cu o lingurita, cu grija sa nu se sfarame. Rosiile din conserva se scurg, se toaca si se amesteca cu restul legumelor. Usturoiul se zdrobeste si se adauga la compozitie. Se presara cu verdeata tocata, apoi se pune sare si piper. Se asaza cartofii cu scobitura in sus intr-un vas de sufleu si se umplu cu amestecul de legume. Se presara maslinele si se dau la cuptor ptr.20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de licioase de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel

Clatite cu pui si ciuperci in sos bechamel

Pentru clatite amestecati oul cu laptele apoi adaugati faina si amestecati bine cu telul sa nu se

25 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 conserva rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 100g margarina
  • 16 masline negre fara samburi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Arancini gustosi