Corabioare umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 cartofi noi mai maricei
  • 50 g slaninuta afumata
  • 200 g kaizer
  • 200 g sunca presata
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3-4 linguri cu suc de rosii
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingurita de unt
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curata cartofii si fierbe-i in apa cu sare, dar nu foarte mult. Taie-i pe jumatate si scoate-le cu grija miezul.

Separat, caleste ceapa tocata impreuna cu slaninuta taiata marunt.Adauga sunca si kaizerul taiate cubulete mici

Pune miezul de cartofi, ardeiul iute tocat si sucul de rosii.Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc sa mai dea in cateva clocote.

Cu acest amestec umple cartofii.Asaza-i intr-o tava unsa cu unt si lasa-i la cuptor 15 minute.Spre final, presara deasupra cascaval.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor