Reteta postata pe: 15 februarie 2011
Ingrediente
4 piepti de pui in jur de 1kg, cascaval afumat, sunca de pui afumata, ulei, sare, piper, boia, 3 oua, faina, pesmet
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua de sunca apoi se ruleaza; se da prin faina alba, prin oua unde am pus sare, piper si boia, iar apoi prin pesmet.
Se pune intr-o tigaie ulei si cand e incins se pun la prajit la foc mic, se prajesc pe o parte si pe cealalta.
Se scot pe o farfurie unde am pus servetel de masa ca sa absorba uleiul.
Se serveste cald!
E numai pun pe cina, se poate servi cu cartofi....ect...
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.
9 voturi
3 comentarii
1h 10 min
Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la
15 voturi
4 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Maria Sirbu , 20 ianuarie 2015
delicios
Luminita Iova , 03 noiembrie 2014
Delicios!
Sara Fiorella , 05 septembrie 2014
E una dintre reţetele mele preferate (Y)
Camelia Toma , 08 mai 2014
bune!...deliciose
Burghelea Iuliana , 07 mai 2014
Pofta buna !
Andreea , 09 septembrie 2013
@Liza - Corect e cum a scris autoarea acestei retete ! http://ro.wikipedia.org/wiki/Cordon_Bleu ... o scurta cautare pe google era suficienta ca sa nu faci remarci nefondate
Adriana Poiden , 14 august 2013
sunt savuriti!
Liza (Bucatar) , 18 martie 2011
corect se scrie Gordon Bleu
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011
Foarte bun si foarte frumos.
vio (Chef de cuisine) , 16 februarie 2011
ce bun esteee
Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
Hmmm ce bine arata ! *****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
Aratã tare bine!!!deja mi sa fãcut poftã :)