autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

cordon bleu.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente: muschi de vaca pentru 2 snitele, 1 ou, pesmet, faina, 2-3 ciuperci, 2 feliute de cascaval, 2 felii sunca, sare si piper, 100 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bate oul cu sare si piper. Se intinde muschiul de vaca bine batut pe o plansa si pun in mijloc cascavalul, sunca si ciupercile care se invelesc cu muschiul (gen plic), se trec prin faina, ou si se tavalesc bine in pesmet pana e bine uscat.

Se pun intr-o tigaie cu ulei bine incins, se intoarc pe ambele parti si se prajesc bine. Se serveste cu legume fierte sau calite in unt si cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "cordon bleu." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Curatam pieptul de pui de piele si il taiem felii ca de snitel, il batem putin cu un ciocan de bucatarie

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Se presara sare peste fiecare fileu de pui. Daca sunt prea groase se bat putin cu ciocanul pentru

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente: muschi de vaca pentru 2 snitele
  • 1 ou
  • pesmet
  • faina
  • 2-3 ciuperci
  • 2 feliute de cascaval
  • 2 felii sunca
  • sare si piper
  • 100 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piftie de porc