Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.
Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se presara piperul ramas.
Snitelele bine intinse se umplu cu mixtura pregatita,se ruleaza,iar capetele se introduc in interior.
Rulourile astfel formate se tavalesc pe rand prin faina,ou,pesmet si din nou prin ou si pesmet. Se prajesc apoi in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie,insotit de diferite garnituri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii