autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
600 gr file de porc, 200 gr cascaval, 200 gr sunca, 2 oua, 100 gr pesmet, 100 gr faina, 200 ml ulei, 15 gr piper, 10 gr sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.
Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se presara piperul ramas.
Snitelele bine intinse se umplu cu mixtura pregatita,se ruleaza,iar capetele se introduc in interior.
Rulourile astfel formate se tavalesc pe rand prin faina,ou,pesmet si din nou prin ou si pesmet. Se prajesc apoi in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie,insotit de diferite garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se

13 voturi    17 comentarii
30h
Fripturi
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte

33 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

    Bun Gordon Bleu!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 600 gr file de porc
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr sunca
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 15 gr piper
  • 10 gr sare

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
pizza

pizza

se unge blatul cu ketchup,apoi intr-un bpl se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza
SALATA CU PUI SI BRANZA

SALATA CU PUI SI BRANZA

Salata verde se spala bine sub jet de apa rece, se rupe in fasii mai mari si se pune in bol sub forma

1 vot    3 comentarii
20 min
Salate cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat.

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Crystyna

Crystyna (Chef de cuisine)

Bun Gordon Bleu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu iaurt si curry