autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

CORDON BLEU

Autor: Costel Zaharia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Costel Zaharia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 decembrie 2008

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 200 gr cascaval feliat, - 200 gr muschi(sunca) feliat, - 2 oua, - 100 gr. pesmet, - 50 gr. faina, - 20 gr.seminte de susan, - piper negru proaspat macinat, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele , se codimenteaza fiecare felie cu piper si se sareaza .Peste snitelul de piept de pui se aseaza alternativ muschiul(sunca) , cascavalul dupa care se ruleaza si se prinde cu scobitoare , iar capetele se introduc in interior . Ouale se bat cu putina sare si piper macinat.Se amesteca pesmetul cu faina si semintele de susan.
Rulourile formate se tavalesc pe rand prin ou, pesmet.Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.De preferat o friteoza , deoarece capata o culoare aurie , uniforma si sunt crocante. Se servesc pe farfurie cu pireu de cartofi , orez fiert , sau altceva ce va place.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CORDON BLEU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2014

    inainte de ou, este bine sa fie date prin faina

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 200 gr cascaval feliat
  • - 200 gr muschi(sunca) feliat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. pesmet
  • - 50 gr. faina
  • - 20 gr.seminte de susan
  • - piper negru proaspat macinat
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

mira (Chef de cuisine)

inainte de ou, este bine sa fie date prin faina

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Chiftele de curcan cu piure de cartofi