autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

CORDON BLEU

Autor: Costel Zaharia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Costel Zaharia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 decembrie 2008

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 200 gr cascaval feliat, - 200 gr muschi(sunca) feliat, - 2 oua, - 100 gr. pesmet, - 50 gr. faina, - 20 gr.seminte de susan, - piper negru proaspat macinat, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele , se codimenteaza fiecare felie cu piper si se sareaza .Peste snitelul de piept de pui se aseaza alternativ muschiul(sunca) , cascavalul dupa care se ruleaza si se prinde cu scobitoare , iar capetele se introduc in interior . Ouale se bat cu putina sare si piper macinat.Se amesteca pesmetul cu faina si semintele de susan.
Rulourile formate se tavalesc pe rand prin ou, pesmet.Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.De preferat o friteoza , deoarece capata o culoare aurie , uniforma si sunt crocante. Se servesc pe farfurie cu pireu de cartofi , orez fiert , sau altceva ce va place.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CORDON BLEU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua

159 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte

33 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2014

    inainte de ou, este bine sa fie date prin faina

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 200 gr cascaval feliat
  • - 200 gr muschi(sunca) feliat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. pesmet
  • - 50 gr. faina
  • - 20 gr.seminte de susan
  • - piper negru proaspat macinat
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

mira (Chef de cuisine)

inainte de ou, este bine sa fie date prin faina

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chiftele cu oua de prepelite