CORDON BLEU

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 200 gr cascaval feliat
  • - 200 gr muschi(sunca) feliat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. pesmet
  • - 50 gr. faina
  • - 20 gr.seminte de susan
  • - piper negru proaspat macinat, sare dupa gust

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele , se codimenteaza fiecare felie cu piper si se sareaza .Peste snitelul de piept de pui se aseaza alternativ muschiul(sunca) , cascavalul dupa care se ruleaza si se prinde cu scobitoare , iar capetele se introduc in interior . Ouale se bat cu putina sare si piper macinat.Se amesteca pesmetul cu faina si semintele de susan.

Rulourile formate se tavalesc pe rand prin ou, pesmet.Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.De preferat o friteoza , deoarece capata o culoare aurie , uniforma si sunt crocante. Se servesc pe farfurie cu pireu de cartofi , orez fiert , sau altceva ce va place.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise