autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

CORDON BLEU

Autor: Costel Zaharia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Costel Zaharia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 decembrie 2008

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 200 gr cascaval feliat, - 200 gr muschi(sunca) feliat, - 2 oua, - 100 gr. pesmet, - 50 gr. faina, - 20 gr.seminte de susan, - piper negru proaspat macinat, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele , se codimenteaza fiecare felie cu piper si se sareaza .Peste snitelul de piept de pui se aseaza alternativ muschiul(sunca) , cascavalul dupa care se ruleaza si se prinde cu scobitoare , iar capetele se introduc in interior . Ouale se bat cu putina sare si piper macinat.Se amesteca pesmetul cu faina si semintele de susan.
Rulourile formate se tavalesc pe rand prin ou, pesmet.Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.De preferat o friteoza , deoarece capata o culoare aurie , uniforma si sunt crocante. Se servesc pe farfurie cu pireu de cartofi , orez fiert , sau altceva ce va place.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CORDON BLEU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Se bate carnea de vita, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza peste feliile de sunca si

14 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui

Cordon bleu din carne de pui

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza. Se pune o felie de sunca

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2014

    inainte de ou, este bine sa fie date prin faina

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 200 gr cascaval feliat
  • - 200 gr muschi(sunca) feliat
  • - 2 oua
  • - 100 gr. pesmet
  • - 50 gr. faina
  • - 20 gr.seminte de susan
  • - piper negru proaspat macinat
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

mira (Chef de cuisine)

inainte de ou, este bine sa fie date prin faina

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gat de curcan umplut