autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Gordon bleo

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
4 felii de piept de pui, 4 felii cascaval, 4 felii bacon, 2 oua, faina de grau, ulei pentru prajit, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat feliile de carne. Se asaza felia de carne; peste aceasta felia de cascaval, peste care felia de bacon. Se trece sandvichiul prin faina, apoi prin oul batut cu sare, piper si cateva picaturi de ulei. Se da la prajit in ulei incins,pe ambele parti. Se serveste cu salata si cartofi pai.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 12 mai 2009

    Haide sa iti spun ceva ..nu te contrazic dar vreau sa vin in completarea retetei tale cu ceva adaugari. In loc de bacon hai mai bine folosim sunca presata. Iar peste carne intotdeauna venim cu sunca si apoi cascaval. Ai sa ma intrebi de ce, pentru ca pieptul de pui este foarte fraged iar daca il mai si batem cu ciocanul s-ar putea rupe si cascavalul la prajit sa dea pe afara. Se da prin faina, ou iar faina ou si ultima data prin pesmet este regula la cordon bleu. Spun toate acestea pentru ca nu toate gospodinele le stiu. Si s-ar putea sa nu reuseasca din prima si renunta la a mai face si este pacat nu?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 felii de piept de pui
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii bacon
  • 2 oua
  • faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
motosca mariana

motosca mariana (Chef de cuisine)

Haide sa iti spun ceva ..nu te contrazic dar vreau sa vin in completarea retetei tale cu ceva adaugari. In loc de bacon hai mai bine folosim sunca presata. Iar peste carne intotdeauna venim cu sunca si apoi cascaval. Ai sa ma intrebi de ce, pentru ca pieptul de pui este foarte fraged iar daca il mai si batem cu ciocanul s-ar putea rupe si cascavalul la prajit sa dea pe afara. Se da prin faina, ou iar faina ou si ultima data prin pesmet este regula la cordon bleu. Spun toate acestea pentru ca nu toate gospodinele le stiu. Si s-ar putea sa nu reuseasca din prima si renunta la a mai face si este pacat nu?

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CEAPA CU CARNE