Cordon bleu cu carne de vitel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g,
  • 2 felii mai groase de cascaval,
  • 2 felii de sunca (sau jambon),
  • 1 ou,
  • faina,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper macinat,
  • ulei sau
  • unt topit pentru prajit,
  • o lamaie.

Mod de preparare

Se bat bine feliile de carne, se sareaza si se pipereaza.

Se infasoara fiecare felie de cascaval intr-una de sunca, si se aseaza pe o jumatate a bucatilor de carne. Se pliaza si se apasa pe margini ca sa nu se desfaca.

Se dau feliile de carne (umplute) prin faina, ou si pesmet si se rumenesc frumos - pe ambele parti - in uleiul sau untul incins la 140gr. Se scot apoi snitelele din tigaie, se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu lamaie si - eventual - cu salata de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise