autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu cu carne de vitel

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g, , 2 felii mai groase de cascaval, , 2 felii de sunca (sau jambon), , 1 ou, , faina, , pesmet, , sare, , piper macinat,, ulei sau, unt topit pentru prajit, , o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se bat bine feliile de carne, se sareaza si se pipereaza.
Se infasoara fiecare felie de cascaval intr-una de sunca, si se aseaza pe o jumatate a bucatilor de carne. Se pliaza si se apasa pe margini ca sa nu se desfaca.
Se dau feliile de carne (umplute) prin faina, ou si pesmet si se rumenesc frumos - pe ambele parti - in uleiul sau untul incins la 140gr. Se scot apoi snitelele din tigaie, se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu lamaie si - eventual - cu salata de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu carnati si vinete

Friptura de porc cu carnati si vinete

Asezam toate ingredientele in tava,punem ulei,condimente,o cana de apa si...gata,punem tava in cuptor

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pui si fenicul

Pilaf de orez cu pui si fenicul

Spalam si portionam puiul. Curatam, spalam zarzavatul, morcovii si telina le dam prin razatoarea

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g
  • 2 felii mai groase de cascaval
  • 2 felii de sunca (sau jambon)
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper macinat,
  • ulei sau
  • unt topit pentru prajit
  • o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Coaste de porc fierte in bere