autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu cu carne de vitel

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g, , 2 felii mai groase de cascaval, , 2 felii de sunca (sau jambon), , 1 ou, , faina, , pesmet, , sare, , piper macinat,, ulei sau, unt topit pentru prajit, , o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se bat bine feliile de carne, se sareaza si se pipereaza.
Se infasoara fiecare felie de cascaval intr-una de sunca, si se aseaza pe o jumatate a bucatilor de carne. Se pliaza si se apasa pe margini ca sa nu se desfaca.
Se dau feliile de carne (umplute) prin faina, ou si pesmet si se rumenesc frumos - pe ambele parti - in uleiul sau untul incins la 140gr. Se scot apoi snitelele din tigaie, se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu lamaie si - eventual - cu salata de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de iepure cu ciuperci

Tocanita de iepure cu ciuperci

Carnea de iepure se taie cubulete mici si se prajesc in unt, dupa ce sa prajit un pic se scoapte

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui  la capac cu stoemp

Pulpe de pui la capac cu stoemp

se spala pulpele de pui si se aseaza pe un cap intors invers.Se presara sare, piper si cateii

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g
  • 2 felii mai groase de cascaval
  • 2 felii de sunca (sau jambon)
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper macinat,
  • ulei sau
  • unt topit pentru prajit
  • o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor