autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu cu carne de vitel

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g, , 2 felii mai groase de cascaval, , 2 felii de sunca (sau jambon), , 1 ou, , faina, , pesmet, , sare, , piper macinat,, ulei sau, unt topit pentru prajit, , o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se bat bine feliile de carne, se sareaza si se pipereaza.
Se infasoara fiecare felie de cascaval intr-una de sunca, si se aseaza pe o jumatate a bucatilor de carne. Se pliaza si se apasa pe margini ca sa nu se desfaca.
Se dau feliile de carne (umplute) prin faina, ou si pesmet si se rumenesc frumos - pe ambele parti - in uleiul sau untul incins la 140gr. Se scot apoi snitelele din tigaie, se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu lamaie si - eventual - cu salata de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de pui cu gutui

Mancarica de pui cu gutui

Mod de preparare: Cartofii si ceapa curatate le tai rondele. Gutuia se taie felioare de 1 cm.

0 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocăniţă de cartofi cu carne de porc şi cimbru

Tocăniţă de cartofi cu carne de porc şi cimbru

1. Carnea se taie cuburi, se spală, se şterge cu un prosop de bucătărie şi se pune la călit

23 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g
  • 2 felii mai groase de cascaval
  • 2 felii de sunca (sau jambon)
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper macinat,
  • ulei sau
  • unt topit pentru prajit
  • o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Gratar cu garnitura de ceapa cu branza