autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu cu carne de vitel

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g, , 2 felii mai groase de cascaval, , 2 felii de sunca (sau jambon), , 1 ou, , faina, , pesmet, , sare, , piper macinat,, ulei sau, unt topit pentru prajit, , o lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se bat bine feliile de carne, se sareaza si se pipereaza.
Se infasoara fiecare felie de cascaval intr-una de sunca, si se aseaza pe o jumatate a bucatilor de carne. Se pliaza si se apasa pe margini ca sa nu se desfaca.
Se dau feliile de carne (umplute) prin faina, ou si pesmet si se rumenesc frumos - pe ambele parti - in uleiul sau untul incins la 140gr. Se scot apoi snitelele din tigaie, se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu lamaie si - eventual - cu salata de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

Se taie carnea de porc in bucatele mici. Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate

11 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii de carne de vitel (pentru snitele) a 200 g
  • 2 felii mai groase de cascaval
  • 2 felii de sunca (sau jambon)
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper macinat,
  • ulei sau
  • unt topit pentru prajit
  • o lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Shaorma