Se bat bine feliile de carne, se sareaza si se pipereaza.
Se infasoara fiecare felie de cascaval intr-una de sunca, si se aseaza pe o jumatate a bucatilor de carne. Se pliaza si se apasa pe margini ca sa nu se desfaca.
Se dau feliile de carne (umplute) prin faina, ou si pesmet si se rumenesc frumos - pe ambele parti - in uleiul sau untul incins la 140gr. Se scot apoi snitelele din tigaie, se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu lamaie si - eventual - cu salata de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii