autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cordon bleu cu file de peste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
fileuri de peste, suc de lamaie, condimente, faina, oua, pesmet, parmezan, unt, sare, ceapa verde, piper, branza Gouda

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileurlie de peste se stropesc cu suc de lamaie, apoi se presara cu sare, condimente si se tavalesc prin faina. Pesmetul se amesteca cu parmezanul, iar smantana se amesteca cu ceapa verde tocata. Fiecare fileu se unge cu smantana amestecata cu ceapa. 10 din ele se decoreaza cu jumatati de felie de branza iar celelalte 10 se asaza deasupra si se fixeaza cu scobitori.
Se dau mai intai cu ou batut, apoi cu pesmet si parmezan, dupa care se prajesc la foc incins 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cordon bleu cu file de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • fileuri de peste
  • suc de lamaie
  • condimente
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • parmezan
  • unt
  • sare
  • ceapa verde
  • piper
  • branza Gouda

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui dietetica