autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cordon bleu cu file de peste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
fileuri de peste, suc de lamaie, condimente, faina, oua, pesmet, parmezan, unt, sare, ceapa verde, piper, branza Gouda

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileurlie de peste se stropesc cu suc de lamaie, apoi se presara cu sare, condimente si se tavalesc prin faina. Pesmetul se amesteca cu parmezanul, iar smantana se amesteca cu ceapa verde tocata. Fiecare fileu se unge cu smantana amestecata cu ceapa. 10 din ele se decoreaza cu jumatati de felie de branza iar celelalte 10 se asaza deasupra si se fixeaza cu scobitori.
Se dau mai intai cu ou batut, apoi cu pesmet si parmezan, dupa care se prajesc la foc incins 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cordon bleu cu file de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in vin fiert à la Delad

Pui in vin fiert à la Delad

se indeparteaza pielea de pe carnea de pui (cui ii place nu are decat sa il lase cu piele) ! Se prepara

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui usor

Piept de pui usor

Dupa ce am spalat pieptul, il taiem cubulete mici aproximativ 2 cm, ii punem putin delikat sau sare,

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Soté de pui in sos de bere