autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat, - 100 grame cascaval, - 100 grame kaiser, - 30 grame pesmet, - 2 oua, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri.
Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici.
Acestea se aseaza pe fasiile din piept de pui, apoi se ruleaza. Se inchid cu un betisor sau cu betisoarele de la friteuza.

Rulourile se dau prin ou apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu cu kaiser si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar

6 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Sunt foarte bune rulourile pregatite astfel. Eu nu le prind cu nimic. Date prin faina, ou si pesmet nu se desfac.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    eu stiu ca nu se prepara cu kaiser,ci cu sunca si cascaval si se prind(sa nu se desfaca)cu scobitori.asa am invatat eu,asa eate mai usor de manavrat.....dar:fiecare,cum ii place(cum a spus un mare dramaturg).mai sunt ingrediente de folositdar ne limitam la ce ai mentionat deja.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    O reteta usor de pregatit si tare gustoasa.Si eu pregatesc frecvent ...

    • Fara foto

      Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Mi se face tot mai foame :))

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Arata bine!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Uite o idee buna cu betisoarele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 100 grame cascaval
  • - 100 grame kaiser
  • - 30 grame pesmet
  • - 2 oua
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune rulourile pregatite astfel. Eu nu le prind cu nimic. Date prin faina, ou si pesmet nu se desfac.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pulpe cu rozmarin si cartofi cu parmezan