autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat, - 100 grame cascaval, - 100 grame kaiser, - 30 grame pesmet, - 2 oua, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri.
Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici.
Acestea se aseaza pe fasiile din piept de pui, apoi se ruleaza. Se inchid cu un betisor sau cu betisoarele de la friteuza.

Rulourile se dau prin ou apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu cu kaiser si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Carnea se amesteca cu orezul fiert, oua, ceapa data pe razatoare, sare si piper. Frunza de varza

117 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu salam

Mazare cu salam

Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa taiata marunt cu putina sare. Se adauga morcovul taiat rondele

11 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Sunt foarte bune rulourile pregatite astfel. Eu nu le prind cu nimic. Date prin faina, ou si pesmet nu se desfac.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    eu stiu ca nu se prepara cu kaiser,ci cu sunca si cascaval si se prind(sa nu se desfaca)cu scobitori.asa am invatat eu,asa eate mai usor de manavrat.....dar:fiecare,cum ii place(cum a spus un mare dramaturg).mai sunt ingrediente de folositdar ne limitam la ce ai mentionat deja.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    O reteta usor de pregatit si tare gustoasa.Si eu pregatesc frecvent ...

    • Fara foto

      Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Mi se face tot mai foame :))

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Arata bine!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Uite o idee buna cu betisoarele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 100 grame cascaval
  • - 100 grame kaiser
  • - 30 grame pesmet
  • - 2 oua
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

10 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune rulourile pregatite astfel. Eu nu le prind cu nimic. Date prin faina, ou si pesmet nu se desfac.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancarica cu carne