autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat, - 100 grame cascaval, - 100 grame kaiser, - 30 grame pesmet, - 2 oua, - ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri.
Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici.
Acestea se aseaza pe fasiile din piept de pui, apoi se ruleaza. Se inchid cu un betisor sau cu betisoarele de la friteuza.

Rulourile se dau prin ou apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu cu kaiser si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc cu cinci legume

Porc cu cinci legume

Intr-un wok punem uleiul la incins, cand este incins punem carnea si o lasam cateva minute apoi adaugam

5 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pui

Pilaf cu pui

Portii: La o cana mare cu orez obtinem 4 portii de pilaf. Se pune apa la fiert, iar cand incepe

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Sunt foarte bune rulourile pregatite astfel. Eu nu le prind cu nimic. Date prin faina, ou si pesmet nu se desfac.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    eu stiu ca nu se prepara cu kaiser,ci cu sunca si cascaval si se prind(sa nu se desfaca)cu scobitori.asa am invatat eu,asa eate mai usor de manavrat.....dar:fiecare,cum ii place(cum a spus un mare dramaturg).mai sunt ingrediente de folositdar ne limitam la ce ai mentionat deja.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    O reteta usor de pregatit si tare gustoasa.Si eu pregatesc frecvent ...

    • Fara foto

      Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Mi se face tot mai foame :))

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Arata bine!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Uite o idee buna cu betisoarele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 100 grame cascaval
  • - 100 grame kaiser
  • - 30 grame pesmet
  • - 2 oua
  • - ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.
Tort cu frisca si fructe

Tort cu frisca si fructe

Blat: Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in

135 voturi    18 comentarii
1h
Torturi
Sufleu de dovlecel

Sufleu de dovlecel

Se curata dovleceii de coaja, se scot semintele si se dau pe razatoare. Se rad si morcovii, ceapa

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Creier pane

Creier pane

Se fierbe creierul in apa cu sare si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale si se adauga pesmetul,

7 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune rulourile pregatite astfel. Eu nu le prind cu nimic. Date prin faina, ou si pesmet nu se desfac.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mancare de mazare cu vita