Spanacul se toaca.Ceapa si usturoiul tocate se calesc in ulei,apoi se adauga spanacul si se inabusa pana lichidul se evapora.Se adauga sare,piper si nucsoara.
Dupa racire compozitia se amesteca cu bucatile de Feta.
In fiecare file de pui se cresteaza un buzunar si se umple cu amestecul de mai sus.Se tavalesc pieptii prin faina,ou batut si pesmet;se prajesc in ulei incins.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii