autor:

zana b.

» » Aperitive

Cordon Bleu de pui cu spanac

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
200g spanac,1 catel de usturoi, ceapa, lingura unt, fileuri piept de pui, lingura faina,70g Feta,1 ou,50g pesmet fin,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul se toaca.Ceapa si usturoiul tocate se calesc in ulei,apoi se adauga spanacul si se inabusa pana lichidul se evapora.Se adauga sare,piper si nucsoara.
Dupa racire compozitia se amesteca cu bucatile de Feta.
In fiecare file de pui se cresteaza un buzunar si se umple cu amestecul de mai sus.Se tavalesc pieptii prin faina,ou batut si pesmet;se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
drob de miel

drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Trandafirasi in foietaj

Trandafirasi in foietaj

Se decongeleaza foile lasandu-le in frigider,se aseaza pe planseta , se taie in patratele cam de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200g spanac,1 catel de usturoi, ceapa, lingura unt, fileuri piept de pui, lingura faina,70g Feta,1 ou,50g pesmet fin,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitate cu pui,somon si cascaval