autor:

zana b.

» » Aperitive

Cordon Bleu de pui cu spanac

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
200g spanac,1 catel de usturoi, ceapa, lingura unt, fileuri piept de pui, lingura faina,70g Feta,1 ou,50g pesmet fin,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul se toaca.Ceapa si usturoiul tocate se calesc in ulei,apoi se adauga spanacul si se inabusa pana lichidul se evapora.Se adauga sare,piper si nucsoara.
Dupa racire compozitia se amesteca cu bucatile de Feta.
In fiecare file de pui se cresteaza un buzunar si se umple cu amestecul de mai sus.Se tavalesc pieptii prin faina,ou batut si pesmet;se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar

Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar

Amestecati carnea tocata de pui cu toate condimentele, oul, pesmetul, mustarul, sare si piper. Zdrobiti

21 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200g spanac,1 catel de usturoi, ceapa, lingura unt, fileuri piept de pui, lingura faina,70g Feta,1 ou,50g pesmet fin,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Racitura de porc