autor:

Dana_Puscuta

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cordon bleu din carne de pui

Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc, - 100-150 gr cascaval, - un ou, - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta, - 5-6 linguri cu varf de pesmet, - sare, - piper, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.



Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.



Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.



Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.



Se pun la prajit in uleiul bine incins.



Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME

SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME

Intro tigaie, punem uleiul la incins, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, il lasam 2-3 minute

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Gulas de fasole boabe

Gulas de fasole boabe

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand

16 voturi    11 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silipas Dan , 09 noiembrie 2013

    Prajit in ulei???? FOARTE nesanatos! Sigur gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    o bunatate...

  • Fara foto

    mariana , 08 noiembrie 2013

    sunt foarte bune,eu fac mereu ca sunt foarte usor de facut!

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

      delicios!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan)
  • dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Saramura de pui