autor:

Dana_Puscuta

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cordon bleu din carne de pui

Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc, - 100-150 gr cascaval, - un ou, - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta, - 5-6 linguri cu varf de pesmet, - sare, - piper, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.



Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.



Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.



Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.



Se pun la prajit in uleiul bine incins.



Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu carne de la garnita

Cartofi aurii cu carne de la garnita

Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati potrivite si se spala bine.Ii punem intr-o oala cu

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mamaliga italiana

Mamaliga italiana

Se taie in cubulete mici telemeaua, carnatii afumati si pieptul de porc afumat. Carnatii si pieptul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silipas Dan , 09 noiembrie 2013

    Prajit in ulei???? FOARTE nesanatos! Sigur gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    o bunatate...

  • Fara foto

    mariana , 08 noiembrie 2013

    sunt foarte bune,eu fac mereu ca sunt foarte usor de facut!

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

      delicios!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan)
  • dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de pui