autor:

Dana_Puscuta

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cordon bleu din carne de pui

Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc, - 100-150 gr cascaval, - un ou, - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta, - 5-6 linguri cu varf de pesmet, - sare, - piper, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.



Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.



Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.



Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.



Se pun la prajit in uleiul bine incins.



Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de curcan cu carnati si cartofi

Friptura de curcan cu carnati si cartofi

Condimentati carnea cu cimbru, piper, paprika/boia iute si dulce, mierea de albine, zeama de la 1/2

19 voturi    10 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Pieptul de pui se condimenteaza si se frige pe gratar. Cartofii ii tai felii groase de 1.5cm si

1 vot    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silipas Dan , 09 noiembrie 2013

    Prajit in ulei???? FOARTE nesanatos! Sigur gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    o bunatate...

  • Fara foto

    mariana , 08 noiembrie 2013

    sunt foarte bune,eu fac mereu ca sunt foarte usor de facut!

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

      delicios!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan)
  • dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci