autor:

Dana_Puscuta

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cordon bleu din carne de pui

Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana_Puscuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2013

Ingrediente
- un piept de pui dezosat, - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan), dar poate sa fie din pui sau porc, - 100-150 gr cascaval, - un ou, - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta, - 5-6 linguri cu varf de pesmet, - sare, - piper, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, ca la snitele. Se bate si se condimenteaza.



Se pune o felie de sunca si una de cascaval, apoi se ruleaza.



Separat se bate un ou cu un varf de lingurita de mustar si un praf sare.



Se dau rulourile astfel pregatite, prin ou, apoi prin pesmet, iar prin oul batut si din nou prin pesmet.



Se pun la prajit in uleiul bine incins.



Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie peste care s-a pus un servetel ( pentru a absorbi uleiul ).



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc . Cartofii noi se curata,se spala

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Sanghai

Pui Sanghai

Batem ouale si le amestecam cu sare,piper,busuioc,marar,chilly,faina si mustar. Taiem pieptul de

1 vot    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silipas Dan , 09 noiembrie 2013

    Prajit in ulei???? FOARTE nesanatos! Sigur gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

    o bunatate...

  • Fara foto

    mariana , 08 noiembrie 2013

    sunt foarte bune,eu fac mereu ca sunt foarte usor de facut!

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2013

      delicios!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 4 felii de sunca (eu am ales din carne de curcan)
  • dar poate sa fie din pui sau porc
  • - 100-150 gr cascaval
  • - un ou
  • - un varf de lingurita de mustar dulce de preferinta
  • - 5-6 linguri cu varf de pesmet
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pulpe la cuptor