autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 gr. piept de pui, 90 gr. sunca fiarta, 60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime), 30 gr. faina, 1 ou, 3 linguri de pesmet, 30 gr. unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

208 voturi

Mod de preparare

Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept).


Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in adancime in asa fel incat sa se formeze un buzunar. Inauntru se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Apoi se inchide deschizatura cu un betisor de lemn mai lung care sa tine carnea inchisa. Carnea se trece prin faina, apoi prin oul batut si la urma prin pesmet.


Se prajeste la foc potrivit in untul incins cam 12-14 minute pe amandoua partile. Merge foarte bine cu o salata mixta.
-->
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se transeaza fiecare piept de pui in cate patru fileuri, apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează

14 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baiat Fyn , 18 aprilie 2014

    e nemaipomenit

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

    Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

208 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. piept de pui
  • 90 gr. sunca fiarta
  • 60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime)
  • 30 gr. faina
  • 1 ou
  • 3 linguri de pesmet
  • 30 gr. unt

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Chiftele marinate cu tarhon

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne