autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleu

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 gr. piept de pui, 90 gr. sunca fiarta, 60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime), 30 gr. faina, 1 ou, 3 linguri de pesmet, 30 gr. unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

208 voturi

Mod de preparare

Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si de pui si de curcan (piept).

Pieptul de pui se spala, se usca si se taie de-a latul in adancime in asa fel incat sa se formeze un buzunar. Inauntru se pune cate o felie de sunca si una de cascaval. Apoi se inchide deschizatura cu un betisor de lemn mai lung care sa tine carnea inchisa. Carnea se trece prin faina, apoi prin oul batut si la urma prin pesmet.

Se prajeste la foc potrivit in untul incins cam 12-14 minute pe amandoua partile. Merge foarte bine cu o salata mixta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu din piept de pui

Cordon bleu din piept de pui

Atat de mult ne place cordon bleu si m-am mirat ca inca nu am pus reteta pe site. Se poate face in

28 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se

13 voturi    17 comentarii
30h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Baiat Fyn , 18 aprilie 2014

    e nemaipomenit

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

    Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h

208 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. piept de pui
  • 90 gr. sunca fiarta
  • 60 gr. cascaval(sau cas olandez 40 % grasime)
  • 30 gr. faina
  • 1 ou
  • 3 linguri de pesmet
  • 30 gr. unt

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

L (Chef de cuisine)

Cordon bleu din carne de pui este super bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de curcan cu ciuperci