autor:

Andra

» » Mancaruri cu carne

Cordon haiducesc

Autor: Andra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
400g piept pui dezosat, 2 castraveti murati, branza, maioneza usturoi(mujdei gros), 1 ou, pesmet, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui si se bate, se condimenteaza (eu folosesc amestec de condimente Fuchs), se aseaza castravetele, se rade putina branza si se pune o lingurita usturoi. Se ruleaza sau se impatura dupa care se da prin pesmet, ou si iarasi pesmet. Se prajeste bine pe ambele parti sau si mai bine in baie de ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon haiducesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    big like!!!!!!!!!!!!!!!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    Arata super! Felicitari!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    O idee foarte buna cu castraveti murati,cred ca este foaote delicios.Felicitari pentru reteta.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Bun , Bun trebuie sa incerc si eu cu castravete!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Waw ce apetisant arata

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      E foarte bun.. Referitor la ulei am vazut de curand un reportaj cu un bucatar care spunea ca orice preparat fript rapid in baie de ulei incins incorporeaza mult mai putin ulei decat fript in tigaie in putin ulei. Dar si varianta ta trebuie sa fie foarte buna si intr-adevar nu are ulei deloc. Foarte buna sugestie. Am sa o incerc :)

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Trebuie sa fie foarte gustos ! Dar atata ulei..... Eu as coace pieptul in cuptor pe harie de copt.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 400g piept pui dezosat
  • 2 castraveti murati
  • branza
  • maioneza usturoi(mujdei gros)
  • 1 ou
  • pesmet
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Andra
Pulpe la punga cu legume

Pulpe la punga cu legume

Se pune 1/2 din ceapa taiata rondele pe fundul pungii de cuptor, peste se aseaza carnea condimentata,

3 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un

23 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Blue lagoon

Blue lagoon

Toate ingredientele se agita energic, de cateva ori, intr-un shaker plin pe jumatate cu cuburi de

5 voturi    4 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri

COSTEO (Chef de cuisine)

big like!!!!!!!!!!!!!!!

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Foietaj cu surpriza Medi (ana)