Maia: 1 l lapte + drojdia + 1 cana zahar + o lingura faina se amesteca si se lasa la dospit 1/2 h. Dupa ce a dospit, se adauga 3 oua, 1/4 ml ulei, 1 praf de copt, 3 plicuri zahar vaniliat si faina cat cuprinde (aproximativ 2 kg), se framanta bine.Siropul: 1 1/2 lapte, 1 1/2 zahar, 6 plicuri zahar vaniliat se amesteca si se fierb pana se ingroasa.
Se fac cornulete care se pot umple cu: crema de ciocolata + nuca macinata, gem, budinca, etc. Se introduc cornurile la cuptor si se dau prin siropul preparat anterior, imediat dupa ce s-au copt.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii