autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Cornulete cu brinza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
ptr aluat, 2pahare de faina, 250 gr brinza moale 5% (care se unge pe piine), 1 ou, 1 praf de copt, 200 gr de margarina cu gust de unt, , ptr umplutura, 250 gr brinza de vaci, coaja de lamaie rasa, 3linguri zahar vanilat, stafide, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta un aluat fraged.

umplutura
brinza se amesteca cu putina sare zaharul vanilat si coaja de lamaie si stafidele care le-am lasat putin sa se inmoaie.
Din aluat se intinde o foaie subtire se taie in triunghiuri si se pune la fiecare baza din umplutura de brinza asa sa fie pe toata lungimea. Se rasucesc in rulouri si se pun pe o tava cu pergament.Se coc la 200 de grade aproape 25 de minute pina sint aurii.Cine doreste le unge cu ou inainte de le pune la copt.Se presara cu zahar pudra. Sint foarte gustoase si fine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu physalis

Briose cu physalis

Pentru concurs,vin cu acest desert mai mult decat gustos! Se scot fructele din invelisul ce le protejeaza,se

4 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
panna cotta cu menta si sos de ciocolata

panna cotta cu menta si sos de ciocolata

punem gelatina la hidratat in apa rece pt cel putin 10 min. Frisca cu zaharul le punem la foc mic

9 voturi    6 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Cornuletele sint bune si ptr cei care au diabet ptr ca aluatul nu are zahar iar la brinza in loc de zahar se poate adauga zaharina speciala ptr copturi si ramin la fel de gustoase.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Acelasi aluat de cornulete se poate umple cu ciocolata.Sau daca va ramine din aluat,s-a terminat umplutura puteti lua o ciocolata sa o rupeti in tablete si pe fiecare triunghi puneti 2 tablete rostogoliti aluatul in cornulet si puneti la copt. Este splendid si copii sint amatori de asemenea cornulete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • ptr aluat
  • 2pahare de faina
  • 250 gr brinza moale 5% (care se unge pe piine)
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 200 gr de margarina cu gust de unt
  • ptr umplutura
  • 250 gr brinza de vaci
  • coaja de lamaie rasa
  • 3linguri zahar vanilat
  • stafide
  • putina sare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Cornuletele sint bune si ptr cei care au diabet ptr ca aluatul nu are zahar iar la brinza in loc de zahar se poate adauga zaharina speciala ptr copturi si ramin la fel de gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gem de zarzare (caise)