Ingrediente
ptr aluat, 2pahare de faina, 250 gr brinza moale 5% (care se unge pe piine), 1 ou, 1 praf de copt, 200 gr de margarina cu gust de unt, , ptr umplutura, 250 gr brinza de vaci, coaja de lamaie rasa, 3linguri zahar vanilat, stafide, putina sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
15 voturi
Mod de preparare
umplutura
brinza se amesteca cu putina sare zaharul vanilat si coaja de lamaie si stafidele care le-am lasat putin sa se inmoaie.
Din aluat se intinde o foaie subtire se taie in triunghiuri si se pune la fiecare baza din umplutura de brinza asa sa fie pe toata lungimea. Se rasucesc in rulouri si se pun pe o tava cu pergament.Se coc la 200 de grade aproape 25 de minute pina sint aurii.Cine doreste le unge cu ou inainte de le pune la copt.Se presara cu zahar pudra. Sint foarte gustoase si fine.