Cornulete cu brinza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cornulete cu brinza

Ingrediente

  • ptr aluat
  • 2pahare de faina
  • 250 gr brinza moale 5% (care se unge pe piine)
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 200 gr de margarina cu gust de unt
  • ptr umplutura
  • 250 gr brinza de vaci
  • coaja de lamaie rasa
  • 3linguri zahar vanilat
  • stafide
  • putina sare

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta un aluat fraged.

umplutura

brinza se amesteca cu putina sare zaharul vanilat si coaja de lamaie si stafidele care le-am lasat putin sa se inmoaie.

Din aluat se intinde o foaie subtire se taie in triunghiuri si se pune la fiecare baza din umplutura de brinza asa sa fie pe toata lungimea. Se rasucesc in rulouri si se pun pe o tava cu pergament.Se coc la 200 de grade aproape 25 de minute pina sint aurii.Cine doreste le unge cu ou inainte de le pune la copt.Se presara cu zahar pudra. Sint foarte gustoase si fine.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni