autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Cornulete cu brinza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 19 iulie 2009

Ingrediente
ptr aluat, 2pahare de faina, 250 gr brinza moale 5% (care se unge pe piine), 1 ou, 1 praf de copt, 200 gr de margarina cu gust de unt, , ptr umplutura, 250 gr brinza de vaci, coaja de lamaie rasa, 3linguri zahar vanilat, stafide, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta un aluat fraged.

umplutura
brinza se amesteca cu putina sare zaharul vanilat si coaja de lamaie si stafidele care le-am lasat putin sa se inmoaie.
Din aluat se intinde o foaie subtire se taie in triunghiuri si se pune la fiecare baza din umplutura de brinza asa sa fie pe toata lungimea. Se rasucesc in rulouri si se pun pe o tava cu pergament.Se coc la 200 de grade aproape 25 de minute pina sint aurii.Cine doreste le unge cu ou inainte de le pune la copt.Se presara cu zahar pudra. Sint foarte gustoase si fine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
TRANDAFIRI PANE

TRANDAFIRI PANE

1.Bobocii de trandafir se spala sub jet de apa ,se scutura putin de apa ,in asa fel incat sa ramana

4 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
prajitura cu visine

prajitura cu visine

Se bat ouale cu zaharul + uleiul + faina amestecata cu praful de copt. Se pun visinele curatate

3 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Cornuletele sint bune si ptr cei care au diabet ptr ca aluatul nu are zahar iar la brinza in loc de zahar se poate adauga zaharina speciala ptr copturi si ramin la fel de gustoase.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Acelasi aluat de cornulete se poate umple cu ciocolata.Sau daca va ramine din aluat,s-a terminat umplutura puteti lua o ciocolata sa o rupeti in tablete si pe fiecare triunghi puneti 2 tablete rostogoliti aluatul in cornulet si puneti la copt. Este splendid si copii sint amatori de asemenea cornulete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • ptr aluat
  • 2pahare de faina
  • 250 gr brinza moale 5% (care se unge pe piine)
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 200 gr de margarina cu gust de unt
  • ptr umplutura
  • 250 gr brinza de vaci
  • coaja de lamaie rasa
  • 3linguri zahar vanilat
  • stafide
  • putina sare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Cornuletele sint bune si ptr cei care au diabet ptr ca aluatul nu are zahar iar la brinza in loc de zahar se poate adauga zaharina speciala ptr copturi si ramin la fel de gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Savarine cu pesmet