Din faina, zahar, zahar pudra, galbenusuri, drojdie dizolvata in lapte, unt, sare si coaja de lamaie se framanta un aluat. Se lasa sa stea 60 min acoperit. Se intinde o foaie pe planseta tapetata cu faina. Se taie patrate care se ung cu crema si se ruleaza sub forma de cornulet.
Crema: nucile se amesteca cu gemul de prune, ou, zahar vanilat, scortisoara, esenta de migdale.
Se bate galbenusul cu laptele si se ung cornuletele pe deasupra. Se pun in tava tapetata cu hirtie si se coc la foc potrivit. Se presara cu zahar.
Se servesc calde sau reci.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii