autor:

autor

» » Dulciuri diverse

Cornulete cu nuca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 gr unt, 100 gr zahar pudra, 150 gr nuca macinata, 300 gr faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

57 voturi

Mod de preparare

Se fac cornulete (bastonase indoite) care se coc la foc potrivit.


Se pudreaza fierbinti cu zahar pudra.

Se fac cornulete (bastonase indoite) care se coc la foc potrivit.


Se pudreaza fierbinti cu zahar pudra.

Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Cornulete cu nuca

Intr-un bol mixam untul ( trebuie sa fie la temperatura camerei) cu galbenusul, oul si zaharul pudra

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Cornulete cu nuca

Intr-un castron se pune faina si impreuna cu margarina se sfarama cu mana apoi se adauga drojdia

17 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

57 voturi

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 150 gr nuca macinata
  • 300 gr faina

Raporteaza reteta

Tort Pavlova cu ciocolata

Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Baclava turceasca cu nuca, reteta video

Pasii de preparare: 1.      Pune intr-o oala: 500 ml apa cu 650g zahar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Placinta cu branza proaspata de vaci

Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit

32 voturi    9 comentarii
nespecificat
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Albinita

Prajitura Albinita

Procedezi asa Intr-o cratita mai mare se pun toate ingredientele si se fierb cateva minute,se lasa sa se raceasca apoi se framanta

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu branza de vaci

Cozonac cu branza de vaci

Pentru aluat: Drojdia am amestecat-o cu putin lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina, si am lasat-o la crescut aprox.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje