autor:

aura

» » Aluaturi si Foietaje

cornulete cu smantana

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
-300 g faina, -200g margarina, -3 linguri smantana, -coaja de lamaie sau portocala

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara o coca potrivit de tare, se framanta aproximativ 15-20 minute si se lasa la rece 1-2h. Se intinde foaia, se vor taia patratele,se unge cu gem nuca sau branza de vaci. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calde
Daca ti-a placut reteta noastra "cornulete cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu smantana umplute cu nuca

Cornulete cu smantana umplute cu nuca

untura sau rama se freaca cu jumatate din faina, se pun restul de ingrediente si se framanta un aluat

30 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cornulete cu smantana si untura

Cornulete cu smantana si untura

Intr-un castron mai mare, amestecam bine untura cu smantana, oul, adaugam praful de sare si faina.

54 voturi    41 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Ma bucur ca am gasit reteta ta de cornulete fara bors....cautam de mult..ai votul meu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -300 g faina
  • -200g margarina
  • -3 linguri smantana
  • -coaja de lamaie sau portocala

Raporteaza reteta

Alice85

Alice85 (Chef de cuisine)

Ma bucur ca am gasit reteta ta de cornulete fara bors....cautam de mult..ai votul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crutoane de paine