autor:

aura

» » Aluaturi si Foietaje

cornulete cu smantana

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
-300 g faina, -200g margarina, -3 linguri smantana, -coaja de lamaie sau portocala

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara o coca potrivit de tare, se framanta aproximativ 15-20 minute si se lasa la rece 1-2h. Se intinde foaia, se vor taia patratele,se unge cu gem nuca sau branza de vaci. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calde
Daca ti-a placut reteta noastra "cornulete cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu smantana umplute cu nuca

Cornulete cu smantana umplute cu nuca

untura sau rama se freaca cu jumatate din faina, se pun restul de ingrediente si se framanta un aluat

34 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cornulete cu smantana si untura

Cornulete cu smantana si untura

Intr-un castron mai mare, amestecam bine untura cu smantana, oul, adaugam praful de sare si faina.

71 voturi    43 comentarii
1h
Dulciuri diverse

  • 1 comentariu

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Ma bucur ca am gasit reteta ta de cornulete fara bors....cautam de mult..ai votul meu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -300 g faina
  • -200g margarina
  • -3 linguri smantana
  • -coaja de lamaie sau portocala

Raporteaza reteta

Alice85

Alice85 (Chef de cuisine)

Ma bucur ca am gasit reteta ta de cornulete fara bors....cautam de mult..ai votul meu.

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine dietetica fara faina Paine dietetica fara faina

Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere  sus jos si nu turbo.Pregatim o tava de chec o tapetam cu hartie de copt. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Painicele dulci