autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Cornulete cu tofu

Autor: SELARU DANIELA (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SELARU DANIELA (Bucatar)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
600 g faina, 200 ml bautura din soia simpla, 80 g margarina, 40 g drojdie proaspata, 300 g tofu in saramura, 1 plic zahar vanilat, 2 lingurite stafide, 200 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si stafidele. Din aluatul lasat la dopsit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingura din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Triunghiurile se coc cca 25 minute. Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 200 ml bautura din soia simpla
  • 80 g margarina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 300 g tofu in saramura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite stafide
  • 200 g zahar

Raporteaza reteta

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine dietetica fara faina Paine dietetica fara faina

Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere  sus jos si nu turbo.Pregatim o tava de chec o tapetam cu hartie de copt. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Melomakarona