autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Cornulete cu tofu

Autor: SELARU DANIELA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SELARU DANIELA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
600 g faina, 200 ml bautura din soia simpla, 80 g margarina, 40 g drojdie proaspata, 300 g tofu in saramura, 1 plic zahar vanilat, 2 lingurite stafide, 200 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si stafidele. Din aluatul lasat la dopsit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingura din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Triunghiurile se coc cca 25 minute. Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

126 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Saratele

Saratele

Se amesteca componentele la mixer pana se formeaza un aluat care nu este prea tare se lasa la odihna

3 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 200 ml bautura din soia simpla
  • 80 g margarina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 300 g tofu in saramura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite stafide
  • 200 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu dovleac