autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Cornulete cu tofu

Autor: SELARU DANIELA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SELARU DANIELA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
600 g faina, 200 ml bautura din soia simpla, 80 g margarina, 40 g drojdie proaspata, 300 g tofu in saramura, 1 plic zahar vanilat, 2 lingurite stafide, 200 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si stafidele. Din aluatul lasat la dopsit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingura din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Triunghiurile se coc cca 25 minute. Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine tigru

Paine tigru

Pentru paine se poate folosi orice aluat dorim. Dupa ce am facut aluatul, l-am lasat la dospit pana

1 vot    2 comentarii
1h 55 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu mac si susan

Biscuiti cu mac si susan

Se face o coca din ingredientele de mai sus: faina, ou, sare, smantana, unt si praf de copt. Se intinde

18 voturi    10 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 200 ml bautura din soia simpla
  • 80 g margarina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 300 g tofu in saramura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite stafide
  • 200 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cipolline