autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Cornulete cu tofu

Autor: SELARU DANIELA (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SELARU DANIELA (Bucatar)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
600 g faina, 200 ml bautura din soia simpla, 80 g margarina, 40 g drojdie proaspata, 300 g tofu in saramura, 1 plic zahar vanilat, 2 lingurite stafide, 200 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si stafidele. Din aluatul lasat la dopsit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingura din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Triunghiurile se coc cca 25 minute. Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cocorada ardeleneasca

Cocorada ardeleneasca

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Painicele sanatoase

Painicele sanatoase

In oala mixerului se pune apa, mierea si drojdia si se amesteca impreuna, dupa care se adauga fainile

2 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 200 ml bautura din soia simpla
  • 80 g margarina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 300 g tofu in saramura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite stafide
  • 200 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi cu brinza