autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Cornulete cu tofu

Autor: SELARU DANIELA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SELARU DANIELA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
600 g faina, 200 ml bautura din soia simpla, 80 g margarina, 40 g drojdie proaspata, 300 g tofu in saramura, 1 plic zahar vanilat, 2 lingurite stafide, 200 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si stafidele. Din aluatul lasat la dopsit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingura din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Triunghiurile se coc cca 25 minute. Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine (la masina de facut paine)

Paine (la masina de facut paine)

Se introduc in masina de facut paine in ordinea de mai sus, se inchide capacul masinii se programeaza

15 voturi    3 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Piine in stil bulgaresc

Piine in stil bulgaresc

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se unge o tava de chec cu lingura de ulei dupa ce am tapetat-o

3 voturi    1 comentariu
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 200 ml bautura din soia simpla
  • 80 g margarina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 300 g tofu in saramura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite stafide
  • 200 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu sunca