Intr-un vas se pune sarea, faina, zaharul, drojdia, iaurtul, galbenusurile de la cele 2 oua si treptat uleiul. Dupa ce le-ati amestecat, adaugati treptat apa minerala cat cuprinde (cat sa iasa un aluat mai molcut). Se imparte in doua aluatul, se intinde si se taie patratele. Separat se bat albusurile. Branza se taie in bucatele mici, iar cascavalul se rade pe razatoarea mai mica (intr-o farfurie separat).
Dupa ce ai taiat alutul, se ia cate un patratel, se pune o bucatica de branza sarata, se ruleaza si cand e gata format cornuletul, se unge cu albus de ou (cel batut) si se presara cascavalul ras. Se baga la cuptor la temperatura medie 10-15 min, pana se rumenesc.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii