autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cornulete fragede

Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 august 2008

Ingrediente
3 cani faina, 1 cana untura, un ou, un plic de vanilie si o cana de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Se framanta bine si se formeaza o coca potrivita. In caz ca se leaga de maini, se mai pune putina smantana, pana se lucreaza usor coca. Se intinde o foaie subtire si se taie in patrate de 1/1 cm si se umple cu magiun sau gem, orice se poate pune. Se pun in tava si se baga la cuptorul incins. Cand sunt gata, se dau prin zahar pudra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete fragede cu untura

Cornulete fragede cu untura

Aluatul: Smantana si untura (de la temperatura camerei) le omogenizam. Adaugam praful de copt,

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Intr-un castron inalt, punem faina, iar in mijlocul ei, adaugam galbenusurile, untul la temperature

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2008

    Bune!

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2008

    Cea mai usoara reteta... imi place. Azi am facut cu rahat.

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2008

    Buna,am incercat si eu reteta ta.Mi-a iesit buna.Eu am pus gem si nuci.Dar eu cred ca mai buna ar iesi cu rahat.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 1 cana untura
  • un ou
  • un plic de vanilie si o cana de smantana

Raporteaza reteta

ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine)

Bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Briose cu crema mascarpone