autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cornulete fragede

Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 august 2008

Ingrediente
3 cani faina, 1 cana untura, un ou, un plic de vanilie si o cana de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Se framanta bine si se formeaza o coca potrivita. In caz ca se leaga de maini, se mai pune putina smantana, pana se lucreaza usor coca. Se intinde o foaie subtire si se taie in patrate de 1/1 cm si se umple cu magiun sau gem, orice se poate pune. Se pun in tava si se baga la cuptorul incins. Cand sunt gata, se dau prin zahar pudra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete fragede cu untura

Cornulete fragede cu untura

Aluatul: Smantana si untura (de la temperatura camerei) le omogenizam. Adaugam praful de copt,

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cornulete fragede de post

Cornulete fragede de post

Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina taiata cubulete (margarina

57 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2008

    Bune!

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2008

    Cea mai usoara reteta... imi place. Azi am facut cu rahat.

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2008

    Buna,am incercat si eu reteta ta.Mi-a iesit buna.Eu am pus gem si nuci.Dar eu cred ca mai buna ar iesi cu rahat.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 1 cana untura
  • un ou
  • un plic de vanilie si o cana de smantana

Raporteaza reteta

ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine)

Bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Brioșe cu gem