autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cornulete fragede

Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ecaterina oana uivaros (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 august 2008

Ingrediente
3 cani faina, 1 cana untura, un ou, un plic de vanilie si o cana de smantana

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Se framanta bine si se formeaza o coca potrivita. In caz ca se leaga de maini, se mai pune putina smantana, pana se lucreaza usor coca. Se intinde o foaie subtire si se taie in patrate de 1/1 cm si se umple cu magiun sau gem, orice se poate pune. Se pun in tava si se baga la cuptorul incins. Cand sunt gata, se dau prin zahar pudra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete Fragede cu Rahat

Cornulete Fragede cu Rahat

1-Se freaca untul cu sarea si cu cele 2 lingurite de zahar pana devine cremos si moale. 2-Se adauga

15 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Mixam untura cu zaharul, apoi adaugam smantana. Incorporam ouale, unul cate unul, apoi praful de

6 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2008

    Bune!

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2008

    Cea mai usoara reteta... imi place. Azi am facut cu rahat.

  • Fara foto

    ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2008

    Buna,am incercat si eu reteta ta.Mi-a iesit buna.Eu am pus gem si nuci.Dar eu cred ca mai buna ar iesi cu rahat.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 1 cana untura
  • un ou
  • un plic de vanilie si o cana de smantana

Raporteaza reteta

ANCA DOROBANTU (Chef de cuisine)

Bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dulceata de cirese amare