untul se spumeaza cu smintina la robot pina i-si dubleaza volumul se adauga drojdia de bere dizolvata in apa,se adauga faina se amesteca prin rasturnarepina se incorporeaza toata faina .
se tine la rece cel putin 1/2 ora
pe planseta de lucru se presara faina, se pune aluatul pe planseta, se presara si pe aluat putina faina,aluatul se intinde cu facaletul aproximativ de 1/2 cm ,se taie in triunghiuri se pun bucatele de rahat pe fiecare triunghi, se ruleaza,se tin aprox 1/2 ora la crescut dupa care se coc la foc moderat 15-18 min in functie de marimea cornuletului,se lasa la temperat se pudreaza cu zahar pudra vanilat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii