autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

CORNULETE IN DOUA CULORI

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
50 GR. DROJDIE, 1 KG. FAINA, 1 CANA DE ZAHAR, 1 CANA DE ULEI, 1 CANA DE LAPTE, 1 PRAF DE COPT, ZAHAR VANILAT,ROM, SE POATE UMPLE CU BRANZA,GEM SAU RAHAT, CACAO

Dificultate: Medie Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

PENTRU INCEPUT SE PUNE DROJDIA LA INMUIAT CU O LINGURA DE ZAHAR SE FREACA BINE PINA SE DIZOLVA,SE ADAUGA FAINA CU PRAFUL DE COPT SE INCALZESTE LAPTELE PUTIN CU ZAHARUL CA SA SE DIZOLVE APOI SE PUNE ZAHARUL VANILAT SI ULEIUL,SE FRAMINTA O COCA CONSISTENTA,APOI SE IMPARTE IN DOUA,O PARTE SE AMESTECA CU CACAOA SI PUTIN ROM,SE POATE PUNE PUTIN LAPTE CA SA SE DIZOLVE BINE CACAOA,SE LASA LA DOSPIT SI DUPA ACEEA SE IMPARTE IN OPT BILUTE LE MAI LASAM LA CRESCUT,UNGEM BINE PLANSA ORI LOCUL UNDE O SA LE INTINDEM.SE IA O BILUTA ALBA UNA DE CACAO SE PUNE UNA PESTE ALTA SI LE INTINDEM CU SUCITORUL O TAIEM IN PATRU SI LE UMPLEM CU CE AVETI PRIN CASA EU DE EXEMPLU AM FACUT DOUA TAVI UNA CU BRANZA DULCE,IAR CEALALTA CU GEM AMESTECAT CU NUCA
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNULETE IN DOUA CULORI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete in doua culori

Cornulete in doua culori

Sifon,zahar,drojdie(dizolvata in putina apa calda),uleiul si aromele se amesteca foarte bine,apoi

22 voturi    3 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Croissante cu crenvursti

Croissante cu crenvursti

Se incepe cu a freca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Din faina, apa, ulei, drojdia lichefiata,

1 vot    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alina , 07 martie 2009

    Nu sunt oua?

  • Fara foto

    andreea , 27 mai 2008

    trebuie sa fie delicioase,felicitari ptr. reteta :-)

Dificultate

Medie

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

  • 50 GR. DROJDIE
  • 1 KG. FAINA
  • 1 CANA DE ZAHAR
  • 1 CANA DE ULEI
  • 1 CANA DE LAPTE
  • 1 PRAF DE COPT
  • ZAHAR VANILAT,ROM
  • SE POATE UMPLE CU BRANZA,GEM SAU RAHAT
  • CACAO

Raporteaza reteta

alina

Nu sunt oua?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte si ulei