autor:

» » Aluaturi si Foietaje

CORNULETE IN DOUA CULORI

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
50 GR. DROJDIE, 1 KG. FAINA, 1 CANA DE ZAHAR, 1 CANA DE ULEI, 1 CANA DE LAPTE, 1 PRAF DE COPT, ZAHAR VANILAT,ROM, SE POATE UMPLE CU BRANZA,GEM SAU RAHAT, CACAO

Dificultate: Medie Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

PENTRU INCEPUT SE PUNE DROJDIA LA INMUIAT CU O LINGURA DE ZAHAR SE FREACA BINE PINA SE DIZOLVA,SE ADAUGA FAINA CU PRAFUL DE COPT SE INCALZESTE LAPTELE PUTIN CU ZAHARUL CA SA SE DIZOLVE APOI SE PUNE ZAHARUL VANILAT SI ULEIUL,SE FRAMINTA O COCA CONSISTENTA,APOI SE IMPARTE IN DOUA,O PARTE SE AMESTECA CU CACAOA SI PUTIN ROM,SE POATE PUNE PUTIN LAPTE CA SA SE DIZOLVE BINE CACAOA,SE LASA LA DOSPIT SI DUPA ACEEA SE IMPARTE IN OPT BILUTE LE MAI LASAM LA CRESCUT,UNGEM BINE PLANSA ORI LOCUL UNDE O SA LE INTINDEM.SE IA O BILUTA ALBA UNA DE CACAO SE PUNE UNA PESTE ALTA SI LE INTINDEM CU SUCITORUL O TAIEM IN PATRU SI LE UMPLEM CU CE AVETI PRIN CASA EU DE EXEMPLU AM FACUT DOUA TAVI UNA CU BRANZA DULCE,IAR CEALALTA CU GEM AMESTECAT CU NUCA
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNULETE IN DOUA CULORI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete in doua culori

Cornulete in doua culori

Sifon,zahar,drojdie(dizolvata in putina apa calda),uleiul si aromele se amesteca foarte bine,apoi

24 voturi    3 comentarii
2h
Dulciuri diverse
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • alina , 07 martie 2009

    Nu sunt oua?

  • andreea , 27 mai 2008

    trebuie sa fie delicioase,felicitari ptr. reteta :-)

Dificultate

Medie

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

  • 50 GR. DROJDIE
  • 1 KG. FAINA
  • 1 CANA DE ZAHAR
  • 1 CANA DE ULEI
  • 1 CANA DE LAPTE
  • 1 PRAF DE COPT
  • ZAHAR VANILAT,ROM
  • SE POATE UMPLE CU BRANZA,GEM SAU RAHAT
  • CACAO

Raporteaza reteta

alina

Nu sunt oua?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosele umplute