autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

CORNULETE SARATE

Autor: ada crista (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ada crista (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Ingrediente
1kg faina, 500 ml lapte, 250 ml ulei, 1 cub drojdie 3 lingurite sare putina margarina 1 ou susan sau mac

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara in felul urmator: drojdia se pune la dospit in laptele caldut, apoi faina se amesteca cu uleiul si sarea iar cand a dospit se incorporeaza laptele cu drojdie si se framanta bine . Dupa ce sta cam 10 min se imparte aluatul in 10-12 parti si se fac bilute , fiecare biluta de aluat se intinde cu sacitoarea si se unge cu margarina apoi se taie in 4 si se ruleaza. Batem oul cu sare si ungem cornuletele si se presara susan sau mac se coc la foc potrivit .
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNULETE SARATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete sarate

Cornulete sarate

Se pune drojdia intr-un bol cu lapte(200 ml) caldut sa dospeasca cca 10-15 min,se pune faina intr-un

12 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

Se amesteca faina cu drojdia uscata, se topeste sarea in putina apa calduta si se amesteca cu

8 voturi    3 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Cred ca sunt bune.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Suna interesant reteta ta.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 500 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • 1 cub drojdie 3 lingurite sare putina margarina 1 ou susan sau mac

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca sunt bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu gem de caise