autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

CORNULETE SARATE

Autor: ada crista (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ada crista (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2009

Ingrediente
1kg faina, 500 ml lapte, 250 ml ulei, 1 cub drojdie 3 lingurite sare putina margarina 1 ou susan sau mac

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara in felul urmator: drojdia se pune la dospit in laptele caldut, apoi faina se amesteca cu uleiul si sarea iar cand a dospit se incorporeaza laptele cu drojdie si se framanta bine . Dupa ce sta cam 10 min se imparte aluatul in 10-12 parti si se fac bilute , fiecare biluta de aluat se intinde cu sacitoarea si se unge cu margarina apoi se taie in 4 si se ruleaza. Batem oul cu sare si ungem cornuletele si se presara susan sau mac se coc la foc potrivit .
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNULETE SARATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cornulete sarate

Cornulete sarate

Se pune drojdia intr-un bol cu lapte(200 ml) caldut sa dospeasca cca 10-15 min,se pune faina intr-un

10 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu seminte de in

Paine cu seminte de in

In covata de lemn se amesteca faina cu drojdia uscata, semintele de in si sarea . Se adauga apa

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

    Cred ca sunt bune.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Suna interesant reteta ta.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 500 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • 1 cub drojdie 3 lingurite sare putina margarina 1 ou susan sau mac

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca sunt bune.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche umplut cu legume si bacon a la Leon