Se prepara in felul urmator: drojdia se pune la dospit in laptele caldut, apoi faina se amesteca cu uleiul si sarea iar cand a dospit se incorporeaza laptele cu drojdie si se framanta bine . Dupa ce sta cam 10 min se imparte aluatul in 10-12 parti si se fac bilute , fiecare biluta de aluat se intinde cu sacitoarea si se unge cu margarina apoi se taie in 4 si se ruleaza. Batem oul cu sare si ungem cornuletele si se presara susan sau mac se coc la foc potrivit .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii