Se face o maia din drojdie,putin lapte,un pic de faina si zahar si se lasa sa creasca
Se adauga restul ingredientelor,se framinta bine si se imparte in 8 bile care se lasa sa mai creasca
Din fiecare bila se face foaie care se taie in triunghiuri,se ruleaza cornulete care se ung cu unt si ou si se presara cu sare si chimen .
Se coc la cuptor moderat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii