Cornulete sarate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 250g unt
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 l lapte caldut
  • 1 galbenus
  • drojdie cit o nuca
  • Pentru uns :unt moale amestecat cu ou
  • Pentru presarat deasupra :chimen si sare

Mod de preparare

Se face o maia din drojdie,putin lapte,un pic de faina si zahar si se lasa sa creasca

Se adauga restul ingredientelor,se framinta bine si se imparte in 8 bile care se lasa sa mai creasca

Din fiecare bila se face foaie care se taie in triunghiuri,se ruleaza cornulete care se ung cu unt si ou si se presara cu sare si chimen .

Se coc la cuptor moderat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise