autor:

angi

» » Aluaturi si Foietaje

CORNURI FOARTE PUFOASE

Autor: angi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2013

Ingrediente
25 g drojdie,, 1 lingurita rasa de sare,, 2 linguri de miere (poate sa fie si zaharisita),, 250 ml lapte,, 500 g faina,, 25 g unt (Rama).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se pune faina intr-un bol,se face un vulcan ,se adauga drojdia cu 2 linguri de zahar si putin lapte caldut (din cei 250 ml). Lasam sa dospeasca ,dupa care adaugam celelalte ingrediente si framintam bine,pina se deslipeste de pe vas si de pe mana. Compozitia trebuie sa fie omogena. Se lasa la dospit cam o ora, acoperit cu un prosop de bucatarie. Dupa ce a dospit se imparte in doua. Din fiecare jumatate se intinde o foaie nu prea groasa, se taie in 8 raze si se umple cu ce doriti (fineti, dulceata, brinza dulce, brinza cu sunca). Se ruleaza de la exterior spre interior, se pun in tava cu hirtie de copt si se ung cu un galbenus amestecat cu o lingura de lapte. Se dau la cuptor pentru 20 minute la 170°C. Daca doriti se dau prin zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CORNURI FOARTE PUFOASE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Clatite

Clatite

Se pun intr-un vas galbenusurile, 50 ml lapte, uleiul, sarea, esenta, si se amesteca bine. Se adauga

1 vot    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paine integrala cu bere

Paine integrala cu bere

Se strecoara faina, se amesteca cu drojdie si zahar. Transferam in oala mixerului adugam berea si

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lili , 01 mai 2016

    Foarte bune.Multumim.

  • Fara foto

    Iosu Raluca , 28 ianuarie 2016

    Cred ca e margarina Rama, unt nu cred ca exista!

  • Fara foto

    Catargiu Rodica , 11 ianuarie 2014

    Foarte buna reteta! Multumim

    • Fara foto

      Maria Marcu , 08 septembrie 2013

      buneeeeeeeeee

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 25 g drojdie,
  • 1 lingurita rasa de sare,
  • 2 linguri de miere (poate sa fie si zaharisita),
  • 250 ml lapte,
  • 500 g faina,
  • 25 g unt (Rama).

Raporteaza reteta

Lili

Foarte bune.Multumim.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele din aluat de pizza Pogacele din aluat de pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori cu stafide