Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale.
O parte ramane alba si una se pune cacao.
Fiecare parte se imparte in 6 buc ,apoi in 12 buc.
6 albe +6 cacao
Se intinde o parte cacao,deasupra se pune una alba.Se imparte ca la cornulete.
Iti ies 6x8=48 cornulete
Se umple cu rahat sau finetti.
Se coc (nu se lasa mult la cuptor).Dupa aceea se dau prin siropul rece si prin nuca de cocos.
Sirop : 1 cana zahar
1 cana apa
Se fierb pana se topeste zaharul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii