autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

cornuri sarate

Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA NATALIA GARDURARIU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
200 ml ulei, 1 pachetel drojdie,2 linguri sare, ou, 2 linguri zahar, 1 kg faina. lapte (100 ml)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

toate aceste ingrediente se framanta bine apoi se lasa la dospit;
sunt excelente si usor de pregatit
Daca ti-a placut reteta noastra "cornuri sarate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

Visinele spalate si desamburite se pun la fiert cu un pic de apa si zahar. Se lasa sa fiarba un pic

6 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Paine neagra cu masline

Paine neagra cu masline

Intr-un vas se pune jumatate din faina se lasa loc in mijloc pentru a se pune drojdia amestecata

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 200 ml ulei
  • 1 pachetel drojdie,2 linguri sare, ou
  • 2 linguri zahar
  • 1 kg faina. lapte (100 ml)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa