autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Cornuri umplute

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
cornuri/baghete, salam/sunca, cascaval (branza topita, telemea, etc), margarina, condimente, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Cornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol se adauga salamul, cascaval (taiate foarte marunt) si condimentele dupa gust. Aveti grija sa nu iasa o pasta care sa curga - daca trebuie mai inmuiati cu putina margarina. Umpleti cornurile cu aceasta pasta si apoi asezati-le intr-o tava. Ungeti-le cu putina apa pe deasupra si apoi presarati cascaval ras.
Se servesc simple sau fiecare dupa fantezia proprie si dupa gusturi: cu ketchup, hrean, maioneza, etc. Cantitatile sunt la alegerea fiecaruia. De obicei sunt 2 bucati de persoana
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cornuri umplute

Cornuri umplute

Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea.

1 vot    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cornuri dulci umplute

Cornuri dulci umplute

Intr-un bol se toarna apa calduta si in ea se adauga zaharul si plicul de drojdie si se amesteca

10 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • cornuri/baghete
  • salam/sunca
  • cascaval (branza topita
  • telemea
  • etc)
  • margarina
  • condimente
  • lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Gulas