Coronita de miel umpluta

Coasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam 1-2 cm.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Coronita de miel umpluta

Ingrediente

  • * 1 bucata coasta de miel
  • * 100 ml vin alb
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * cateva fire menta proaspata
  • * cateva fire rozmarin proaspat
  • * piper boabe mozaic
  • * coariandru
  • * 250 g ghebe
  • * 10 oua de prepelita
  • * 200 g rosii cherry
  • * 1 legatura ceapa verde
  • * 1 morcov
  • * 1 ardei gras rosu
  • * 1 bucata telina
  • * 1 lingura pesmet
  • * ulei de masline
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Coasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam 1 -2 cm.

Se spala bucata de coaste, se sterge cu prosop absorbant.

Coasta de miel se pune intr-o marinata obtinuta sin vinul alb, menta, rozmarin zdrobite in blender, coriandru, piper si se lasa la frigider cel putin 6 ore.

Intre timp pregatim umplutura astfel:

Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline, se adauga legumele curatate si taiate ceva mai mari (fara ghebe).

Ghebele curatate si spalate se pun la fiert in apa cu putina sare timp de 10 minute, apoi se adauga peste amestecul de legume.

Se lasa pe foc mic pana cand legumele devin moi. Se lasa la racit.

Ouale de prepelita se bat cu sare si se adauga peste legume, iar la sfarsit adaugam pesmetul.

Coasta de miel se umple cu umplutura obtinuta, se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se stopeste cu ulei de masline, putina apa, si se da la cuptor pentru 40 minute.

Scoateti tava din cand in cand si mai adaugati putina apa daca este nevoie.

Se serveste cu salata !

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa

Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa

Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...

Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economici

Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economici

Incearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...

Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economici
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoare

Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoare

Rasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...

Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoare
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise