autor:

SIMONA PATRAS

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Coronita de miel umpluta

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2018

Ingrediente
* 1 bucata coasta de miel, * 100 ml vin alb, * 1 legatura usturoi verde, * cateva fire menta proaspata, * cateva fire rozmarin proaspat, * piper boabe mozaic, * coariandru, * 250 g ghebe, * 10 oua de prepelita, * 200 g rosii cherry, * 1 legatura ceapa verde, * 1 morcov, * 1 ardei gras rosu, * 1 bucata telina, * 1 lingura pesmet, * ulei de masline, * sare de mare, * piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Coasta de miel se curata de pielita, iar deasupra se indeparteaza carnea de pe os cu ajutorul unui cutit foarte ascutit cam 1 -2 cm.

Se spala bucata de coaste, se sterge cu prosop absorbant.

Coasta de miel se pune intr-o marinata obtinuta sin vinul alb, menta, rozmarin zdrobite in blender, coriandru, piper si se lasa la frigider cel putin 6 ore.

Intre timp pregatim umplutura astfel:

Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline, se adauga legumele curatate si taiate ceva mai mari (fara ghebe).

Ghebele curatate si spalate se pun la fiert in apa cu putina sare timp de 10 minute, apoi se adauga peste amestecul de legume.

Se lasa pe foc mic pana cand legumele devin moi. Se lasa la racit.

Ouale de prepelita se bat cu sare si se adauga peste legume, iar la sfarsit adaugam pesmetul.

Coasta de miel se umple cu umplutura obtinuta, se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se stopeste cu ulei de masline, putina apa, si se da la cuptor pentru 40 minute.

Scoateti tava din cand in cand si mai adaugati putina apa daca este nevoie.

Se serveste cu salata !

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de miel umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Coronita de miel umpluta cu drob

Coronita de miel umpluta cu drob

Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda,

17 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Aspic de legume si oua de prepelita

Aspic de legume si oua de prepelita

Punem oasele de vitel la fiert in apa cu sare. In alta oala punem la fiert si broccoli, tot in apa

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • * 1 bucata coasta de miel
  • * 100 ml vin alb
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * cateva fire menta proaspata
  • * cateva fire rozmarin proaspat
  • * piper boabe mozaic
  • * coariandru
  • * 250 g ghebe
  • * 10 oua de prepelita
  • * 200 g rosii cherry
  • * 1 legatura ceapa verde
  • * 1 morcov
  • * 1 ardei gras rosu
  • * 1 bucata telina
  • * 1 lingura pesmet
  • * ulei de masline
  • * sare de mare
  • * piper

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ardei umpluti cu branza