Este o reteta frantuzeasca, cu un gust deosebit.
Este o reteta frantuzeasca, cu un gust deosebit.
Se bat bine ouale cu zahar, zahar vanilat si coaja rasa de lamaie, iar dupa ce si-au dublat volumul, se adauga ricotta, se amesteca bine, apoi faina cernuta cu praful de copt, iar la final apa de flori de portocal.
Dupa omogenizare, se pune aluat cu lingura in forme mici de guguluf unse cu unt si la cuptor vor sta 30 min la foc mic. Se pot folosi si forme de briose in lipsa celor de guguluf.
Dupa ce s-au copt, se scot pe un platou, deasupra se pudreaza cu zahar sau se pune un toping de fructe de padure.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii