Este o reteta frantuzeasca, cu un gust deosebit.
Este o reteta frantuzeasca, cu un gust deosebit.
Se bat bine ouale cu zahar, zahar vanilat si coaja rasa de lamaie, iar dupa ce si-au dublat volumul, se adauga ricotta, se amesteca bine, apoi faina cernuta cu praful de copt, iar la final apa de flori de portocal.
Dupa omogenizare, se pune aluat cu lingura in forme mici de guguluf unse cu unt si la cuptor vor sta 30 min la foc mic. Se pot folosi si forme de briose in lipsa celor de guguluf.
Dupa ce s-au copt, se scot pe un platou, deasupra se pudreaza cu zahar sau se pune un toping de fructe de padure.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii