Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
200 g costita afumata nu prea grasa, 30 g grasime, 125 g smintina, 2 oua, sare, piper, salata verde Aluatul : 200 g faina, 100 g unt, 1 lingura rasa untura
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se amesteca faina cu untul si untura si se intinde o foaie. Se unge usor cu grasime, o forma rotunda cu diametrul de 20-25 cm. Foaia de aluat mai mare decit fundul formei, se ridica pe margini de jur imprejur. Se asaza feliutele de costita, peste care se toarna ouale batute cu putina smintina, sare si piper si se coace in cuptor incins 30 minute.
Se serveste calda cu salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata in aluat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate