costita de porc afumata cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
costita de porc afumata cu cartofi

Ingrediente

  • 600 g costita afumata de porc
  • 500 g cartofi
  • usturoi verde cimbru
  • delikat de legume

Mod de preparare

se taie costita bucati,se opareste si se pune la fiert.se curata cartofii si se pun intrgi la fiert cu costita.se adauga usturoi verde,cimbru,delikat de legume si se lasa la fiert 15 minute.cartofii se scot ca sa nu se sfarame dar costita se mai fierbe 15 minute.cand este gata se scoate pe un platou si se aranjeaza impreuna cu cartofii intregi.se serveste cu patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise