Costite afumate cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Costite afumate cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg costite afumate;
  • 1 pahar cu vin alb;
  • 3-4 pahare de apa;
  • 1-2 pahare cu ulei;
  • 4 cartofi;
  • 1 morcov;
  • Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin;
  • 100 g cascaval ras.

Mod de preparare

Se spala bine coastele si se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare).

Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete.

Se presara condimente dupa gust.

Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare).

Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.

Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor