Reteta postata pe: 23 februarie 2015
Ingrediente
1 kg costite afumate, 1 pahar cu vin alb, 3-4 pahare de apa, 1-2 pahare cu ulei, 4 cartofi, 1 morcov, Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin, 100 g cascaval ras.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala bine coastele si se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare).
Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete.
Se presara condimente dupa gust.
Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare).
Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.
Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate