autor:

Fara foto

» » Fripturi

Costite de oaie fripte

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Ingrediente
1 kg coaste de oaie, 1 kg apa, 100 ml vin alb, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 5h

2 voturi

Mod de preparare

Coastele de oaie se spala, se taie portii si se pun la fiert in oala sub presiune. Dupa primul clocot scoatem aburul, aruncam apa si clatim foarte bine carnea. Punem carnea, 1 kg de apa, sare si lasam sa fiarba 40 minute. Scoatem aburul si adaugam vinul si piperul. Mai lasam 5 minute sub presiune.
Se servesc cu mamaliga sau cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de oaie fripte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu lămâie

Pulpe de pui cu lămâie

Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Pui  indian Tandoori

Pui indian Tandoori

Usturoiul ,ceapa,ghimbirul, mustarul si condimentele se maruntesc in mixer, apoi se adaga la iaurt

19 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    foarte rapida,dar de prajit ???????? sau le mancam fierte.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Arata grozav...

  • Fara foto

    voltaire , 30 octombrie 2009

    Acum spune sincer, cine te-a invatat sa cuantifici apa in kg? Imagineaza-ti cum arata 4 litri de morkovi si mai vorbim. O zi buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Arata foarte bine, dar sincer ma cam feresc de oaie..

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Cred ca sotului i-ar placea tare mult, eu nu mananc oaie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

5h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte rapida,dar de prajit ???????? sau le mancam fierte.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui umplut