autor:

lexxa25

» » Fripturi

Costite de vitel cu legume

Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
- 8 costite de vitel, - ceapa verde, - usturoi verde, - 400g mazare, - 400g fasle pastai, - 3 morcovi, - 300g ciuperci, - 1-2 ardei gras, - 1 cutie de porumb dulce, - sare, piper, oregano, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb separat costitele cu sare aproximativ 20-30 min.
Intre timp, ungem un vas yena cu putin ulei, apoi adaugam mazarea, fasolea, ciupercile intregi(de preferat cele la borcan sau cutie), morcovul taiat rondele, ardeiul fasii, ceapa si usturoiul verde tocate marunt; le condimentam cu oregano, sare si piper, iar apoi adaugam o cescuta de apa. la sfarsit asezam si costitele, punem capacul si introducem la cuptor.
O reteta simpla si dietetica.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu sos de marar

Friptura de pui cu sos de marar

Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,

22 voturi    15 comentarii
40 min
Fripturi
Fille de porc

Fille de porc

Presezi feleul cu sare piper si cimbru, il asezi intr-o cratita inpreuna cu usturpoil taiat felioare

2 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de rata cu portocale