Se fierb separat costitele cu sare aproximativ 20-30 min.
Intre timp, ungem un vas yena cu putin ulei, apoi adaugam mazarea, fasolea, ciupercile intregi(de preferat cele la borcan sau cutie), morcovul taiat rondele, ardeiul fasii, ceapa si usturoiul verde tocate marunt; le condimentam cu oregano, sare si piper, iar apoi adaugam o cescuta de apa. la sfarsit asezam si costitele, punem capacul si introducem la cuptor.
O reteta simpla si dietetica.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii