Se fierb separat costitele cu sare aproximativ 20-30 min.
Intre timp, ungem un vas yena cu putin ulei, apoi adaugam mazarea, fasolea, ciupercile intregi(de preferat cele la borcan sau cutie), morcovul taiat rondele, ardeiul fasii, ceapa si usturoiul verde tocate marunt; le condimentam cu oregano, sare si piper, iar apoi adaugam o cescuta de apa. la sfarsit asezam si costitele, punem capacul si introducem la cuptor.
O reteta simpla si dietetica.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii