Se freaca cu sare carnea pe ambele parti. Se amesteca uleiul cu mustarul si vinul. Cuisoarele se infig in carnea de pe costite, restul mirodeniilor se presara si apoi se toarna amestecul de vin. Se acopera si se lasa la marinat la frigider cam 2-3 ore.
Apoi se baga la cuptor la foc mic intr-un vas acoperit aproximativ 1 ora, se intoarce pe partea cealalta si se mai lasa pana se rumeneste frumos de data aceasta fara capac.
Intre timp se pregateste salata. Se feliaza ingredientele.
Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei, se adauga ciupercile, rosiile si ardeiul. Se lasa 3-4 minute si apoi se adauga feliile de mar, sare si piper amestecandu-se din cand in cand pana cand se inmoaie un pic.
Se scoate costita din cuptor, se taie in doua si apoi se aseaza pe farfurii. Se acopera cu salata calda. Noi am servit si cu salata verde stropita cu ulei de masline si otet.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii