Se freaca cu sare carnea pe ambele parti. Se amesteca uleiul cu mustarul si vinul. Cuisoarele se infig in carnea de pe costite, restul mirodeniilor se presara si apoi se toarna amestecul de vin. Se acopera si se lasa la marinat la frigider cam 2-3 ore.
Apoi se baga la cuptor la foc mic intr-un vas acoperit aproximativ 1 ora, se intoarce pe partea cealalta si se mai lasa pana se rumeneste frumos de data aceasta fara capac.
Intre timp se pregateste salata. Se feliaza ingredientele.
Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei, se adauga ciupercile, rosiile si ardeiul. Se lasa 3-4 minute si apoi se adauga feliile de mar, sare si piper amestecandu-se din cand in cand pana cand se inmoaie un pic.
Se scoate costita din cuptor, se taie in doua si apoi se aseaza pe farfurii. Se acopera cu salata calda. Noi am servit si cu salata verde stropita cu ulei de masline si otet.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii