Asez pe o farfurie doua foi de salata,peste care feliile de colac in care infing la distante egale jumatati de grisine.Tai la dimensiuni egale frunzele de praz (sau folosim codite de ceapa ferde).Apoi impletim cosul, dand freunzele de praz sau ceapa verde printre grisine. Asez o frunza de salata verde la fundul cosului pe care il umplu fie cu salata, fie cu piftelute, oua, legume, masline, pateuri sau ce am pentru peritiv, dupa imagnatie. Eu am umplut un cosulet cu salata si unul cu piftelute,oua si masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii