autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Cosulet aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
Cosul:, 3 foi salata verde, 2 felii de colac, 10 grisine, 1 praz sau 2 legaturi de ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Asez pe o farfurie doua foi de salata,peste care feliile de colac in care infing la distante egale jumatati de grisine.Tai la dimensiuni egale frunzele de praz (sau folosim codite de ceapa ferde).Apoi impletim cosul, dand freunzele de praz sau ceapa verde printre grisine. Asez o frunza de salata verde la fundul cosului pe care il umplu fie cu salata, fie cu piftelute, oua, legume, masline, pateuri sau ce am pentru peritiv, dupa imagnatie. Eu am umplut un cosulet cu salata si unul cu piftelute,oua si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi

Cartoful curatat,spalat,taiat cubulete mici,se pune la fiert cu putina sare5-6min,dupa care scurs,se

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine):

    Cely scumpa multumesc frumos pentru ideea ta !!! A fost mult apreciata de musafiri iar cosuletul a fost de mare efect.... Minunat !!!

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Coca Nicolau , 21 ianuarie 2015

    am sa fac de paste si eu.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Nici nu sti Cely ce frumos arata cosuletul tau pe masa de Paste ! Multumesc frumos de idee...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Foarte interesant! De mare efect! Felicitari!

    • Fara foto

      iulia , 30 ianuarie 2010

      super

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Tare ingenios!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Minunat, de efect!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Tare dragalas!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Extraordinar!Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Multumesc fetelor, pentru aprecieri. Chiar ma incurajati sa-mi pun la munca imaginatia.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      Superrr frumos,mai mare pofta.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      super idee! La mai multe asemenea inventii!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      Ingenioasa ideea...Felicitari !!!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Original ,felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Foarte frumos prezentat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • Cosul:
  • 3 foi salata verde
  • 2 felii de colac
  • 10 grisine
  • 1 praz sau 2 legaturi de ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

Nici nu sti Cely ce frumos arata cosuletul tau pe masa de Paste ! Multumesc frumos de idee...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv ornamental 2