Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin

Ingrediente

  • 2 medalion de rechin
  • 200 gr orez salbatic
  • 200 gr cascaval ras
  • 4 linguri de unt
  • 3 felii de dovleac crud
  • 2 rosii
  • foi de varza chinezeasca
  • 1 ceapa rosie
  • 200 ml vin alb
  • sare,piper roz proaspat macinat,boia dulce,tarhon uscat,menta unscata,menta frunzulite verzi.

Mod de preparare

Pregatim bucatile de rechin,pe care le asezam in tava,il asezonam cu rosii taiate,frunze de salata si bastonase de dovleac,peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 linguri de unt,conform cu instructiunile de pe pachet.Calim ceapa rosie taiata foarte marunt,in 2 linguri de unt la care adaugam si dovleacul taiat cubulete.Pestele trebuie sa stea in cuptor 30 de minute cu capac.Pe un platou asezam, medalionul de rechin,rosiile,bastonase de dovleac, iar pe o frunza de salata asezam orezul salbatic amestecat cu dovleac.Cine doreste poate sa presare peste orezul salbatic,cascaval ras. Se serveste cu o salata de cruditati.Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise