autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
2 medalion de rechin, 200 gr orez salbatic, 200 gr cascaval ras, 4 linguri de unt, 3 felii de dovleac crud, 2 rosii, foi de varza chinezeasca, 1 ceapa rosie, 200 ml vin alb, sare, roz proaspat macinat,boia dulce,tarhon uscat,menta unscata,menta frunzulite verzi.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Pregatim bucatile de rechin,pe care le asezam in tava,il asezonam cu rosii taiate,frunze de salata si bastonase de dovleac,peste care adaugam si cele 200 ml vin.Separat fierbem orezul cu 2 linguri de unt,conform cu instructiunile de pe pachet.Calim ceapa rosie taiata foarte marunt,in 2 linguri de unt la care adaugam si dovleacul taiat cubulete.Pestele trebuie sa stea in cuptor 30 de minute cu capac.Pe un platou asezam, medalionul de rechin,rosiile,bastonase de dovleac, iar pe o frunza de salata asezam orezul salbatic amestecat cu dovleac.Cine doreste poate sa presare peste orezul salbatic,cascaval ras. Se serveste cu o salata de cruditati.Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore.

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Bombay Curry (tocanita de peste) - Bucataria Indiei Orientale

Bombay Curry (tocanita de peste) - Bucataria Indiei Orientale

Calim ceapa maruntita in ulei incins, adaugam usturoiul pisat, ardeii iuti tocati si garam masala

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Apetisant produsul final.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte bun.............

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Imi place mult carnea de rechin, daca este bine preparata.Pare foarte apetisanta reteta ta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      Deliciosa. Felicitari pentru prezentare!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      Tare gustos este rechinul.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 medalion de rechin
  • 200 gr orez salbatic
  • 200 gr cascaval ras
  • 4 linguri de unt
  • 3 felii de dovleac crud
  • 2 rosii
  • foi de varza chinezeasca
  • 1 ceapa rosie
  • 200 ml vin alb
  • sare, roz proaspat macinat,boia dulce,tarhon uscat,menta unscata,menta frunzulite verzi.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

flori de piatra (Chef de cuisine)

Apetisant produsul final.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Medalion de crap cu legume la cuptor