Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm.
Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm.
Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de masline si calim ceapa cu ardeiul curatat si taiat cubulete, adaugam mazarea si fasolea, saram si condimentam si adaugam si un pic de apa. Lasam sa fiarba inabusit si cand s-a evaporat toata zeama, lasam sa se caleasca totul bine, adaugam si peperoncino si dam tigaia deoparte sa se raceasca un pic.
Asezam patratele de foi de placinta intr-o forma de briose astfel incat sa formam un cosulet cu mai multe colturi si suprapunem minim 4 patrate in care vom pune umplutura de legume calite, vom sparge cate un ou de prepelita si vom da la cuptor cca 15-20 minute, la foc domol,pana se rumenesc cosuletele frumos si oul capata crusta. Se mananca ca si aperitive calde dar si reci, sunt delicioase!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii