autor:

Sidy

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Cosulete cu branza

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
aluat foietaj, branza telemea, branza vaci, 2-3 catei usturoi, 100g unt, 70 g sunca afumata

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se taie cu cutitul sau cu un pahar si se introduce in formele de minitarta , unse in prealabil cu ulei.Se aseaza formele pe o tava si se dau la copt in cuptorul dinainte incalzit , pina prind o culoare putin aramie.
Se lasa sa se raceasca putin in forme apoi se scot cosuletele obtinute, pe care le vom umple cu crema .
Preparam crema astfel( cantitatea de branza este in functie de cata doriti sa faceti):
-branza telemea se da pe razatoarea cu gauri mari
- branza de vaci se faramiteaza cu furculita
-ustoroiul si sunca de preseaza prin presa de usturoi
Toate acestea se pun intr-un castron si se amesteca bine cu untul tinut la temperatura camerei si cu putin piper.
Se umplu cosuletele si se orneaza dupa preferinta.
Sunt delicioase linga un paharel de palinca sau unul cu vin....
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete de primavara cu branza

Cosulete de primavara cu branza

Se preincalzeste cuptorul. Foile de foietaj se taie in patrate si se ung cu putin ulei, se impaturesc

4 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive cu brinza
Cosulete cu branza

Cosulete cu branza

Branza de vaci se mixeaza cu untul moale si smantana,pana devine o crema fina si spumoasa.Se adauga

10 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010

    forte frumos felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Interesant si apetisant.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Bine mai arata!!!!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Foarte apetisante!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Delicioase,un aperitiv perfect.......

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Interesantă reţetă. Dar acum, când sunt legume toată iarna, prefer coşuleţele din roşii sau ardei. Sunt şi mai colorate şi mai dietetice!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • branza telemea
  • branza vaci
  • 2-3 catei usturoi
  • 100g unt
  • 70 g sunca afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vio (Chef de cuisine)

forte frumos felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Foccacia