autor:

Sidy

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Cosulete cu branza

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
aluat foietaj, branza telemea, branza vaci, 2-3 catei usturoi, 100g unt, 70 g sunca afumata

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se taie cu cutitul sau cu un pahar si se introduce in formele de minitarta , unse in prealabil cu ulei.Se aseaza formele pe o tava si se dau la copt in cuptorul dinainte incalzit , pina prind o culoare putin aramie.
Se lasa sa se raceasca putin in forme apoi se scot cosuletele obtinute, pe care le vom umple cu crema .
Preparam crema astfel( cantitatea de branza este in functie de cata doriti sa faceti):
-branza telemea se da pe razatoarea cu gauri mari
- branza de vaci se faramiteaza cu furculita
-ustoroiul si sunca de preseaza prin presa de usturoi
Toate acestea se pun intr-un castron si se amesteca bine cu untul tinut la temperatura camerei si cu putin piper.
Se umplu cosuletele si se orneaza dupa preferinta.
Sunt delicioase linga un paharel de palinca sau unul cu vin....
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete cu spanac si branza

Cosulete cu spanac si branza

Lasam aluatul sa se decongeleze.Tocam rondelele de spanac congelat si le punem pe foc impreuna cu

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cosulete umplute cu crema de branza

Cosulete umplute cu crema de branza

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand

6 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010

    forte frumos felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Interesant si apetisant.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Bine mai arata!!!!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Foarte apetisante!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Delicioase,un aperitiv perfect.......

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Interesantă reţetă. Dar acum, când sunt legume toată iarna, prefer coşuleţele din roşii sau ardei. Sunt şi mai colorate şi mai dietetice!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • branza telemea
  • branza vaci
  • 2-3 catei usturoi
  • 100g unt
  • 70 g sunca afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vio (Chef de cuisine)

forte frumos felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan