autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cosulete cu castane

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
castane, 500 g faina, sare, 2 rulouri

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara aluatul fraged dulce din care se fac tarte obisnuite. La tarte se aplica o toarta preparata din 2 rulouri subtiri, impletite si coapte. Se umplu tartele cu piureul de castane, se ordneaza deasupra cu frisca, li se adauga tartele, fixandu-se in piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti inimioare cu ciocolata

Biscuiti inimioare cu ciocolata

Amestecam untul moale cu zahrul,omogenizam si adaugam oul intreg,continuam sa amestecam; Cernem

2 voturi    8 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Inghetata de fructe de padure

Inghetata de fructe de padure

Fructele inghetate se pun in robotul de bucatarie si se macina cu zaharul se adauga mierea si la

3 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • castane
  • 500 g faina
  • sare
  • 2 rulouri

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuleţe Silvia