Se taie ceapa marunt si se caleste la foc mic in unt impreuna cu ciupercile (curatate si taiate feliute subtiri), se adauga sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt si se lasa sa se caleasca bine. Se ia pieptul de pui, se taie in doua si se bate ca pentru snitele. Se adauga putina sare si piper. Peste carne se pun ciupercile calite cu ceapa, se pun cate 2 cubulete de cascaval la fiecare si se ruleaza bine, se prind cu 2 scobitori. Se pun intr-o tava, se stopesc cu supa de legume si se dau la cuptor 40 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii