Se taie ceapa marunt si se caleste la foc mic in unt impreuna cu ciupercile (curatate si taiate feliute subtiri), se adauga sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt si se lasa sa se caleasca bine. Se ia pieptul de pui, se taie in doua si se bate ca pentru snitele. Se adauga putina sare si piper. Peste carne se pun ciupercile calite cu ceapa, se pun cate 2 cubulete de cascaval la fiecare si se ruleaza bine, se prind cu 2 scobitori. Se pun intr-o tava, se stopesc cu supa de legume si se dau la cuptor 40 min.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii